Velkommen til Private Dining med Norevent. Vi byder på en udsøgt menu bestående af syv serveringer, hvor sæsonens fineste råvarer er i fokus. Nyd muligheden for selv at vælge vine til hver ret, eller lad os sammensætte en vinmenu, der fremhæver hver enkelt rets unikke smagsoplevelser. Vi ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Snacks
Pani Puri – Gammel Knas – Skagen Skinke
Oksetatar – kræmmerhus – trøffel
Mosaik af helleflynder – ristærte – wasabicreme
Appetizer
Hvide asparges med røgede Rømørejer, radiser og urtemayo
Forret
Stegt lyssej med palmekål, luftig muslingesauce og brøndkarse
Mellemret
Ceviche af kammusling med forårsløg, peberrodsfløde, agurker og dildolie
Hovedret
Grillet oksemørbrad med grønne asparges, farseret morkel og pebersauce
Pre-dessert
Mangosorbet med mild chili og marengs
Dessert
Rabarber i variation med luftig sifoncreme og saltet karamel
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Tilvalg
Osteservering
135,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!