Vi inviterer jer til bords med en menu på syv serveringer, skabt med kærlighed til sæsonens bedste råvarer. Hver ret fortæller sin egen historie – og I vælger selv, om I vil ledsage den med egne vinvalg eller en nøje sammensat vinmenu fra Norevent, der forfiner smagsoplevelsen. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med nærvær, nysgerrighed og store smagsoplevelser.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tre små introduktioner
Den sprøde
Agurk & taskekrabbe
Den bløde
Skagenskinke & urter fra haven
Shottet
Solmodne tomater
Et strejf af salt
Tatar af jomfruhummer, luftig kartoffel og caviar
Et glimt af hav
Pighvar stegt en crouton med grillet majs og muslingesauce fyldt med ørredrogn og purløg
Røg og renhed
Terrine af røget hønselår med trøffelcreme, syrlig æble og løgflager
Midtpunktet
Filet af sommerbuk med farseret morkel, ærtepure, ærter og vildtsauce med portvin
En lille pause
Is-pind med citron og mynte fra haven
Sød afslutning på sæsonen
Solmodne jordbær med hyldeblomstparfait, yuzo-honning, hybenrose og marengs
895,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tilvalg
Toast af butterdej med comté, friskrevet trøffel og røget Vesterhavsost
135,- pr. gæst
Vinmenu
Vin kan mere end at matche en ret – den kan løfte stemningen, skabe balance og binde hele måltidet sammen. Vi starter aftenen med et glas champagne og fortsætter med nøje udvalgte vine, der understøtter og forfiner hver enkelt servering.
Når I vælger vinmenuen som tilkøb, sørger vi for det hele: Vi medbringer de rette vinglas til hver vin, så både smag og udtryk får plads. Og opvasken? Den tager vi med os.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person