Vi inviterer dig til at nyde syv serveringer, der hylder vinterens bedste råvarer. Vælg dine egne vine til at ledsage hvert måltid, eller lad os sammensætte en vinmenu til at forstærke hver rets unikke smagsnuancer. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Starters
Syltet glaskål – plukket torsk – sennepsfrø – urter
Grillet andehjerte – pærepure – rosmarin
Kartoffel chips – svampecreme – ramsløgskapers
Appetizer
Tatar af jomfruhummer – nedkogt jordskokkefløde – rogn
Forret
Stegt pighvar – sprøde kapers – hummer blanquette – pocheret Perle Blanche østers – grønkål
Mellemret
Oksetatar i ”røde omgivelser”
Hovedret
Doruc Gris – solbær BBQ – vinterløg i variationer
Osteservering
Toast af butterdej – comté – friskrevet vintertrøffel – røget vesterhavsost
Dessert
Sorbet af havtorn – sifon af hvid chokolade – ristet kokosknas
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!