Vores Private Dining-menu tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer – syv serveringer med fokus på smag, balance og godt håndværk.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Snacks
Krustade og ørredsalat
Brændt laks med citron og hasselnødder
Boullion på blåmuslinger
Appetizer
Tatar af jomfruhummer med jordskokke og caviar
Forret
Helleflynder stegt en crouton, grønkål og fiskesauce fyldt med rogn og vinterurter
Mellemret
Sprængt andelår med foie gras creme, maltflager og mizuna
Hovedret
Wellington af Hopballe kylling med farseret morkel, jordskokkecreme og sauce på stegte kyllingevinger
Pre-dessert
Is-pind med mango og chili
Dessert
Braiseret ananas med kokossorbet, karamelsauce og ristet kokos
950,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(Middagen varer typisk 4–5 timer.)
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tilvalg – osteservering
Toast af butterdej med comté, friskrevet trøffel og røget Vesterhavsost
120,- pr. gæst
Vinmenu
Vin kan mere end at matche en ret – den kan løfte stemningen, skabe balance og binde hele måltidet sammen. Vi starter aftenen med et glas champagne og fortsætter med nøje udvalgte vine, der understøtter og forfiner hver enkelt servering.
Når I vælger vinmenuen som tilkøb, sørger vi for det hele: Vi medbringer de rette vinglas til hver vin, så både smag og udtryk får plads. Og opvasken? Den tager vi med os.
500,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
3 koncepter, 3 oplevelser.
Julebuffet, Juletapas eller Private Dining -
samme høje kvalitet, forskellige måder at samles på.