Private Dining – Lej en kok

Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem? Hos Norevent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vi har specialiseret os i fine dining med udgangspunkt i det nordiske køkken, og vi laver alt vores mad fra bunden med gode og friske råvarer, der passer til den pågældende sæson.

Slip for alt besværet

Når du lejer en kok ved Norevent, så slipper du for at skulle tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, imens vi ønsker at spare dig for alt det praktiske besvær. På restauranter vejer vinen tungt på regningen, og denne udgift sparer vi dig for, da du får lov til at servere din egen vin.

Vi tilbyder Private Dining ved minimum 10 kuverter og medbringer selv service og udstyr til de sidste forberedelser af middagen. Vores kokke ankommer en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er rydeligt.

”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en tilfreds gæst.

Sommer

(fra 10 kuverter)

Snacks

Syltet selleri og rilette af vesterhavstorsk

Sprødt kernebrød med rygeost og nordens kaviar

Forret

Salat af taskekrabbe med kinaradisse, karsemayo og asier

Mellemret

Hvide asparges med Rømø rejer og luftig muslinge sauce

Hovedret

Rosa kalvespidsbryst med jordskokker, stikkelsbær og cremet sauce

Pre-dessert

Kræmmerhus med bær og fløde 50 %

Dessert

Rabarber med karamel, hvid chokolade og knas

3 retter + snacks

kr. 450,- 

4 retter + snacks

kr. 550,- 

Prisen er pr. person inklusiv moms, men inkluderer ikke kok til afvikling af menuen.

Kok til afvikling af menu koster kr. 300,- pr. time