Foråret spirer, dagene bliver lysere, og det er tid til at samles om en god påskefrokost. Hos Norevent har vi skabt en påskemenu med vores eget twist – inspireret af sæsonens råvarer og de smage, vi forbinder med højtiden, men med en nyfortolkning, der gør oplevelsen til noget særligt. Uanset om du inviterer familien, vennerne eller kollegaerne, sørger vi for en smagfuld og gennemtænkt menu, der sætter rammen for en hyggelig påskefrokost.
(tilbydes fra minimum 4 kuverter)
Menuen er gældende i påskedagene
fra den 17. april til og med den 20. april 2025
Fisk & brød
Hønseæg med håndpillede rejer, islandsk rogn og nye radiser
Skaldyrssalat med syltede hvide asparges, sprød fennikel og dild
Koldtrøget laks med grønne asparges og friskostcreme
Surdejsbrød* og dip
Fjerkræ
Mini tartelet* med salat af confiteret kyllingelår, sprød chorizo og karse
Sprængt andebryst med mild peberrodscreme, æblepure og ristede mandler
Ost & dessert
Oste fra Mammen Mejeri med nybagt knækbrød og æblekompot
Frisk citronfromage med vaniljecreme, syltede havtorn og knas af hvid chokolade
7 serveringer inklusiv brød 270,- pr. gæst
Tilvalg
Hjertevaffel med salat af stenbiderrogn, rødløg og fed creme fraiche
75,- pr. gæst
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!