Nytår 20212021-10-22T13:09:24+02:00

Nytår 2021

Årets sidste aften skal sluttes af med en fest, så lad os sørge for at give jer en gastronomisk oplevelse og nyd aften til fulde med jeres gæster. Med flere års erfaring i at lave nytårmenuer ud af huset tilbyder vi igen i år en 4 retters nytårmenu med fokus på sæsonens bedste råvarer. Vi tilbereder alt fra bunden, så I kun skal lune enkelte elementer og anrette for jeres gæster efter en udførlig guide.

OBS! Du kan justere i din bestilling indtil den 27/12 kl. 12.00, men der tages forbehold for udsolgt. 

4 retters nytårsmenu

(fra 2 kuverter)

Menuen serveres med nybagt surdejsbrød og pisket smør

Forret
Aromatisk suppe på pighvarben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling
og plukket taskekrabbe

Mellemret
Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce
og variation af jordskokker

Hovedret
Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg

Dessert
Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs

kr. 400,- pr. gæst

Bestil

Snaks & 4 retters nytårsmenu

(fra 2 kuverter)

Menuen serveres med nybagt surdejsbrød og pisket smør

Snacks
Sprød krustade med tuntatar og ristet sesam
Hjertevaffel med friskost og Djurslandsskinke
Saltede nødder

Forret
Aromatisk suppe på pighvarben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling
og plukket taskekrabbe

Mellemret
Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce
og variation af jordskokker

Hovedret
Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg

Dessert
Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs

kr. 475,- pr. gæst

Bestil
Go to Top