Nytår 20202020-09-28T11:53:51+02:00

Gastronomisk madoplevelse til nytår

Med flere års erfaring i at lave nytårmenuer ud af huset, er vi selvfølgelig igen i år klar til at tilbyde jer en velsmagende 4 retters nytårmenu. Vi sørger for at handle gode, friske råvarer ind til menuen og tilbereder alt, så I blot skal lune elementerne og anrette for jeres gæster. I år har vi forskellige pakkeløsninger, så I enten kan vælge imellem menuen bestående af 4 retter eller tage den fulde pakke, der indebærer snacks, 4 retter og sødt til at slutte aftenen af med – og dermed opnå en besparelse. Vi har også lavet en vegetarmenu (der indeholder retter med fisk) og tilsidst har vi naturligvis også sammensat en vinpakke, som er tilpasset nytårsmenuen. Vi sørger for at vedlægge en udførlig guide med billeder, der fortæller hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.

4 retters nytårsmenu kr. 400,- pr. person

Nytårsmenuen skal afhentes på nedenstående adresse d. 31/12 2019 imellem kl. 13.00 og 15.30, hvor vi glæder os til at ønske jer et godt nytår.

Alsikevej 4. B – 8920 Randers NV.

”Virkelig lækker mad, vi har fået her til nytår. God beskrivelse og det var nemt at anrette det flot. Det var lige til at gå til, da det hele var forberedt og dermed minimum af arbejde for os. De bedste anbefalinger fra os.” – anmeldelse fra en tilfreds gæst.

Menu

Tilvalg – snacks

Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme
Profiteroles med lakstatar og citrus

Forret

Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter

Mellemret

Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker

Hovedret

Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce

Dessert

Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin

Tilvalg – sødt

Flødebolle – Macarones – ”daim”

4 retter kr. 400,- pr. kuvert

Fuld gas kr. 498,- pr. kuvert

Bestil