Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, der kan kombineres på kryds og på tværs, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres arrangement. Find inspiration til din borddækning nederst på siden eller følg os på facebook og instagram, hvor vi løbende opdaterer jer med forskellige opdækninger og nye produkter.

Alle vores priser er inklusiv slutopvask, da vi ønsker at gøre det mest muligt nemt for jer. Afhængig af antal kuverter pr. service-del tilbyder vi også en mængderabat. Send os gerne en forespørgsel, og vi udregner et uforpligtende tilbud til jer.

Vi leverer til det meste af Jylland mod et leveringsgebyr, men der er selvfølgelig også mulighed for selv at afhente servicen i Randers.

Den røde tråd
Ønsker i hjælp til sammensætning af servicen, den røde tråd i borddækningen og ønsker I at slippe for selve borddækningen til festen? Så hjælper vi hellere end gerne. Med vores æstetiske og kreative ideer kan vi sammen skabe et helt unik udtryk til jeres fest, og vi skræddersyer et moodboard lige præcis til jer. Vi glæder os til at høre fra jer og til at gøre jeres fest til noget helt særligt.

Læs vores udlejningsbetingelser her.

Kontakt os

Norevent ApS
Alsikevej 4B, 8920 Randers NV
(+45) 31 37 35 47
service@norevent.dk

Bestik

Tallerkener

Vinglas