bar leje firmafest

‘Norbar by Norevent’ er en retro mobil bar med to indbygget haner, der kan servere prosecco, vin, øl eller cocktails – en bar på hjul som ikke kræver bartendere. Udover at sørge for at give dig og dine gæster lækre drinks og vine, kan den også styles smukt og farverigt med blomster, ballonguirlander og farvet glas. Ønsker du et romantisk og bohemen look? Eller måske er du mere til et nordisk og enkelt tema? Du kan style vores Piaggio Ape vogn (næsten) ligesom du ønsker. Vi har skabt rammerne, og så er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi kan naturligvis også bookes til at give jer kreative løsninger og råd med på vejen eller style vognen for jer. Denne æstetiske Piaggio Ape vil uden tvivl skabe blikfang og være et hyggeligt samlingspunkt til din fest. Vores mobil bar er perfekt til alle typer events:

Receptioner / Bryllupper / Konfirmationer / Havefester / Fødselsdage / Firmaarrangementer / Butiksevents / Fotoskydninger

Nedenfor finder du eksempler på samlet prispakker. Derudover kan du også se priser på de enkelte drikkevarer/fustager, vi kan tilbyde til vognen. Er du interesseret I at høre mere, så send os endelig en forespørgsel til: service@norevent.dk. Norbaren kan kun udlejes til byer, der ligger max 70 km fra Randers.

Kontakt os

Norevent ApS
Alsikevej 4B, 8920 Randers NV
(+45) 31 37 35 47
service@norevent.dk

Inspiration & styling

barvogn Leje af mobil bar firmafest
barvogn mobil bar udlejning firmafest
barvogn mobil bar firmafest udlejning
barvogn firmafest bar til leje
barvogn bar firmafest til leje
bar til firmafest barvogn
leje af bar firmafest barvogn
bar leje firmafest barvogn
bar firmafest barvogn