Norbar by Norevent2020-07-11T12:07:21+02:00

‘Norbar by Norevent’ er en retro mobil bar med to indbygget haner, der kan servere prosecco, vin, øl eller cocktails – en bar på hjul som ikke kræver bartendere. Udover at sørge for at give dig og dine gæster lækre drinks og vine, kan den også styles smukt og farverigt med blomster, ballonguirlander og farvet glas. Ønsker du et romantisk og bohemen look? Eller måske er du mere til et nordisk og enkelt tema? Du kan style vores Piaggio Ape vogn (næsten) ligesom du ønsker. Vi har skabt rammerne, og så er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi kan naturligvis også bookes til at give jer kreative løsninger og råd med på vejen eller style vognen for jer. Denne æstetiske Piaggio Ape vil uden tvivl skabe blikfang og være et hyggeligt samlingspunkt til din fest. Vores mobil bar er perfekt til alle typer events:

Receptioner / Bryllupper / Konfirmationer / Havefester / Fødselsdage / Firmaarrangementer / Butiksevents / Fotoskydninger

Nedenfor finder du eksempler på samlet prispakker. Derudover kan du også se priser på de enkelte drikkevarer/fustager, vi kan tilbyde til vognen. Er du interesseret I at høre mere, så send os endelig en forespørgsel til: service@norevent.dk. Norbaren kan kun udlejes til byer, der ligger max 70 km fra Randers.

Vi gør opmærksom på, at nogle af billederne er lånt fra The Prosecco Cart i Canada, indtil vi får taget egne billeder – men vognen er magen til blot med vores logo i guld.

Kontakt os

Norevent ApS
Alsikevej 4B, 8920 Randers NV
(+45) 31 37 35 47
service@norevent.dk

Drinks on tap

Inspiration & styling