Nordisk Tapas2019-10-10T22:11:18+00:00

Nordisk Tapas / Social Dining

Vores nordiske tapas kan bestilles fra onsdag til og med lørdag og helt ned til kun 2 kuverter. Den er ligesom resten af vores menuer lavet på gode og friske råvarer, og vi anretter menuen på vores eget service, så I kan sætte maden direkte på bordet. Vores tapasmenu skifter cirka hver tredje måned i takt med sæsonens råvarer. Det er et populært valg til blandt andet barnedåb / navngivningsfester, eller hvis du ønsker en nem, men lækker løsning en helt almindelig aften.

Det praktiske

Vores tapas skal senest bestilles dagen før inden kl. 24:00 og der kan forventes en bekræftelse på mail inden for nogle timer. Grundet travlhed kan det i nogle perioder forekomme, at vi må melde udsolgt. Alle bestillinger skal foregå via mail på mail@norevent.dk eller igennem vores kontaktformular, og menuen kan afhentes mellem kl. 11.30 og  kl. 17.00 (16.30 i weekender) på Alsikevej 4B, 8920 Randers NV.

Vin og Champagne

Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til vores menuer. Ønsker I at bestille vin eller champagne til jeres tapasmenu, sørger vi naturligvis for afkøling, så det er lige til at sætte på bordet.

September og Oktober

Gældende fra d. 19. september til 1. november

(fra 2 kuverter)

7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød, krydret kikærtecreme og tomatmayo

Fisk

Færøsk laks med urtecreme, letsyltede agurker og sprød kinaradisse
Bagt torsk vendt med taskekrabbe, purløg og hengemte asier

Kød

Kartoffel terrine med skagenskinke og syltede rødløg
Tyndskåret kalveinderlår med trøffelmayo, kapers og karse
Saltet andebryst med sprød salat, figner og mandler

Dessert & ost

Udvalgte oste med syltede rosiner og knækbrød
Danske æbler med saltet karamel, syrnet fløde, brændt hvid chokolade og hasselnødder

Kr. 195,- pr. kuvert

Tilvalg

Oksetatar med trøffelmayo, små salater og syltede bøgehatte

Kr. 45,- pr. kuvert


 November og December

Gældende fra 1. november til 26. december

(fra 2 kuverter)

7 kolde deleretter serveret med nybagt Ø-landsbrød med to forskelige dips

Fisk

Urte-graved, færøsk laks med julesalat, dild og rævesauce
Håndpillede rejer med urtemayo og sprøde agurker

Kød

Terrine af gris med puffede flæskesvær, marinerede jordskokker og karse
Skagenskinke med syltede rødløg og friskkørt pesto
Røget andebryst med syltede rosiner og mandler

Dessert & ost

Udvalgte oste med sødt og sprødt
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø

kr. 195,- pr. kuvert

Tilvalg

Oksetatar med trøffelmayo, små salater og syltede bøgehatte

Kr. 45,- pr. kuvert

Bestil