Private Dining – Lej en kok2019-09-06T10:29:52+00:00

Private Dining – Lej en kok

Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem? Hos NorEvent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Praktisk info

Når du lejer en kok ved NorEvent, så slipper du for at skulle tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores kokke ankommer en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er rydeligt.

”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en tilfreds gæst.

Efterår

(fra 10 kuverter)

Snacks

Oksetatar med peberrod – Kylling på pind med røget mayo

Forret

Taskekrabbe med sprøde agurker, ramsløgskapers og karsemayo

Mellemret

Røget kylling med asier, ristet skagenskinke, frisé og kornblomst

Hovedret

Kalvemørbrad med små gulerødder, kantareller og solbær

Dessert

Danske æbler med saltet karamel, syrnet fløde, knas og iskold yoghurt

*Samme menu til hele selskabet

Kr. 500,- pr. kuvert

Kok til afvikling af menu kr. 350,- pr. time.

Tilvalg

Udvalg af danske oste med sødt og sprødt

Kr. 55,- pr. kuvert

Bestil

Julen 2019

(fra 10 kuverter)

Snacks

”Brunkage” og Høgelundgaard
Sprød tærte med rejesalat og revet bakskuld

Forret

Urte-graved, færøsk laks med julesalat, dild og luftig rævesauce

Mellemret

Terrine af gris med puffede flæskesvær og marinerede jordskokker

Hovedret

Sprængt and med krydderpølse, grov rødkål, ”æbleflæsk” og råsyltede tyttebær

Oste

Udvalgte danske oste med sødt og sprødt

Dessert

Chokolade bavarois med syltede havtorn, havtorncreme og bagte hasselnødder

*Samme menu til hele selskabet

Kr. 500,- pr. kuvert

Kok til afvikling af menu kr. 350,- pr. time.

Tilvalg

Foie gras og trøffel på hovedretten

Kr. 70,- pr. kuvert

Bestil