Private Dining

Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem, hvor du kan læne dig tilbage og nyde aftenen med dine gæster uden at tænke på de praktiske opgaver, der normalt hører sig til, når man inviterer gæster? Hos Norevent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både smagsanser og synssanser bliver pirret. Derudover giver vi en service ud over det sædvanlige, hvor vi står for alt lige fra servering, afrydning, opfyldning af vine og meget mere. Norevent sørger gerne for vine til jeres menu, men det er selvfølgelig også en mulighed, at I selv finder jeres gode vine frem fra kælderen. Vi kan gøre det, ligesom I ønsker det.

Praktisk info

Når du lejer en kok ved Norevent, så slipper du for at tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores kokke ankommer cirka en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er helt ryddeligt.

”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en gæst.

Forårsmenu

(Kan bestilles ved minimum 10 kuverter)

Starters
Brændt laks med honning og bipollen
Sprød jordskokke med tatar af jomfruhummer

Forret
Helleflynder med sauce på bakskuld og stenbiderrogn

Mellemret
Grillede hvide asparges med luftig ramsløg, radise og håndpillede rejer

Hovedret
Glaseret duroc gris med saltbagt selleri og sauce på lokale æbler

Osteservering – som tilvalg
Røget gammelknas med syltede rosiner og friskhøvlet vesterhavsost

Pre-dessert
Ispind med bergamotte og kokos

Dessert
Søde rabarber med fraiche 48%, iskold lakrids og sprøde flager

5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert
Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert
Kok til afvikling af menu 400,- pr. time

Bestil

Alternativ…

Som et alternativ til vores Private Dining menu, kan vi tilbyde en 4 retters take away menu. Denne menu kan bestilles ned til kun to kuverter og kræver ikke meget forberedelse. Derfor vil der heller ikke være kokke med til afvikling af menuen. Vi har sørget for at portionsanrette 3 ud af 4 retter på service, så det er kun hovedretten, som skal lunes efter anvisninger.

Se menu