Private Dining – Lej en kok2020-10-06T09:35:17+02:00

Private Dining

Er du interesseret i at nyde et godt og dejligt måltid i eget hjem, hvor du kan læne dig tilbage og nyde hele aftenen med dine gæster uden at tænke på de praktiske opgaver, der normalt hører sig til, når man inviterer gæster? Hos Norevent stiller vi kompetente kokke til rådighed, og vi tager den hyggelige restaurantstemning med hjem til dig. Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, hvor både smagsanser og synssanser bliver pirret. Derudover giver vi en service ud over det sædvanlige, hvor vi står for alt lige fra servering, afrydning, opfyldning af vine og meget mere. Norevent sørger gerne for vine til jeres menu, men det er selvfølgelig også en mulighed, at I selv finder jeres gode vine frem fra kælderen. Vi kan gøre det, ligesom I ønsker det.

Praktisk info

Når du lejer en kok ved Norevent, så slipper du for at tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask. Vi tager os af alle praktiske opgaver, og vi gør det med et smil på læben. Vores kokke ankommer cirka en time før første servering og bliver indtil sidste ret er serveret og køkkenet er helt ryddeligt, så du næsten er i tvivl om, du har haft gæster.

”Helt fantastisk mad, og ikke mindst service. Vi havde besøg af Kevin til vores julefrokost, og nød det fantastiske koncept ‘Privat dinning’ – hvilket jeg virkelig kun kan anbefale. Så de varmeste anbefalinger her fra… og tusind tak for fantastisk lækker og smuk mad.” – anmeldelse fra en gæst.

Efterårsmenu

(Kan bestilles ved minimum 10 kuverter)

Starters
Friske øster med løgvinaigrette og dild
Surdejsvaffel med laksetatar og islandsk wasabi

Forret
Salat af taskekrabbe med urtemayo, sprøde kinaradise og små salater

Mellemret
Rørt tatar af kalv fra Himmerland, sylt fra sommeren og maltflager

Mellemret 2
Stegt hvid fisk med ristet grønkål, jomfruhummer, caviar og luftig hummersauce

Hovedret
Kalvemørbrad med svampe, karamelliserede løg, trøffel og sauce på morkler

Osteservering – som tilvalg
Gammelknas med røget vesterhavsost, portvin, frisk timian og sprøde kerner  

Dessert
Danske æbler med lys chokolade, sprød tuilles og parfait af creme fraiche

5 retter inkl. starters kr. 750,- pr. kuvert
Tilvalg – Osteservering kr. 95,- pr. kuvert
Kok til afvikling af menu 400,- pr. time

Bestil

Alternativ…

Som et alternativ til vores Private Dining menu, kan vi tilbyde vores 4 retters take away menu. Denne menu kan bestilles ned til kun to kuverter og kræver ikke meget forberedelse, og derfor vil der heller ikke være kokke med til afvikling af menuen. Vi har sørget for at portionsanrette 3 ud af 4 retter på service, så det er kun hovedretten, som skal lunes efter anvisninger.

Se menu