Konfirmation2019-10-31T22:02:12+00:00

Gastronomisk madoplevelse til konfirmationen

Det kræver meget tid, når konfirmationen skal planlægges og forberedes, og maden er en essentiel del af den store dag. Hos Norevent skræddersyer vi en menu efter jeres ønsker og smagsløg, så I og jeres gæster kan få en kulinarisk madoplevelse. Det er let og enkelt for jer, hvilket betyder, at I kan bruge tiden sammen med gæsterne frem for i køkkenet. Vi hører til i Randers nær Hobro, Hadsund og Aarhus, men tilbyder konfirmationscatering i hele Danmark.

”Simpelthen fantastisk! Vi fik den lækreste menu fra Norevent til vores datters konfirmation. Kevin var med i køkkenet sammen med 2 dygtige serveringspiger og det hele kørte bare super godt. De flotteste retter og virkelig en fryd for både øjet og ganen. Ikke sidste gang vi bruger Norevent.” – anmeldelse fra en gæst.

Eksklusiv serviceudlejning

Vores lillesøster Nortable udlejer nøje udvalgt service, glas og tilbehør, der kan kombineres på kryds og på tværs, og de kan hjælpe jer med at skabe en unik borddækning til konfirmationen. Se deres udvalg af service her.

Vin og Champagne

Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til den store dag. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres menu – og skulle der være overskydende vin tilbage fra dagen, tager Norevent gerne dette retur.

Send forespørgsel