Konfirmation mad ud af huset

Mad ud af huset til konfirmation

Det kræver meget tid, når en konfirmation skal planlægges, og maden er en essentiel del af denne store dag. Hos Norevent skræddersyer vi en menu ud fra sæsonens bedste råvarer, så I og jeres gæster kan få en kulinarisk madoplevelse. Det er let og enkelt for jer med mad ud af huset til konfirmationen, da I kan bruge tiden sammen med gæsterne frem for i køkkenet. Vi tilbyder tre forskelige menuer til konfirmation mad ud af huset. Den ene menu er en udgave af vores populære nordiske tapas bestående af 7 til 8 kolde retter, som kan serveres fra buffet eller som “Social Dining”, hvor vi på forhånd har anrettet retterne på mindre fade, som kan fordeles ud bordvis til jeres konfirmation. Den anden menu er en 3 retters konfirmationsbuffet, og er du mere til tallerkenanretning, så sender vi gerne en kok med ud og afvikler en 3 retters menu, hvor hver ret er anrettet til hver enkelt gæst.

Nordisk tapas kr. 225,- pr. person
*kræver ikke kok til afvikling

Konfirmationsbuffet kr. 295,- pr. person
*kan tilbydes med kok til afvikling.

3 retters menu fra tallerken kr. 335,- pr. person eksklusiv kok til afvikling á kr. 400,- pr. time
*kræver min. 1 kok til anretning og præsentation

”Simpelthen fantastisk! Vi fik den lækreste menu fra Norevent til vores datters konfirmation. Kevin var med i køkkenet sammen med 2 dygtige serveringspiger og det hele kørte bare super godt. De flotteste retter og virkelig en fryd for både øjet og ganen. Ikke sidste gang vi bruger Norevent.” – anmeldelse fra en gæst.

Eksklusiv serviceudlejning til mad ud af huset

Vores lillesøster Nortable udlejer luksus service, stager og vaser, og de kan hjælpe jer med at skabe en unik borddækning til jeres konfirmation. Se deres udvalg af service her.

Vin & Champagne

Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres konfirmation, som er nøje udvalgt til hver enkelt ret, hvor vi sammen med vores vinleverandør og et netværk af vinentusiaster har prøvesmagt forskellige vine og har fundet frem til dem, der komplementerer vores mad på bedste vis. Som en ekstra service, tager vi overskydende vine retur, hvis ikke alt bliver drukket til jeres konfirmation. Se vores udvalg af vine her

Send forespørgsel