Gourmet Catering2019-05-29T22:30:05+00:00

Gourmet Catering

Gourmet Catering tilbydes til private og erhverv, hvor NorEvent sammensætter anrettede menuer og buffeter ud fra sæsonens bedste råvarer. Gourmet Catering er den perfekte løsning til barnedåb, receptioner, firmaarrangementer eller fødselsdage. Nedenfor finder I NorEvent’s aktuelle menuer, men vi strikker gerne en menu sammen efter jeres ønsker.

Praktisk info

Som udgangspunkt leverer vi vores menuer koldt anrettet. Enkelte retter skal derfor opvarmes efter anvisning med mindre andet er aftalt. Prisen inkluderer ikke afvikling af serveringspersonale eller kokke, og det er muligt både at afhente selv eller få maden bragt ud. Dog er priserne ikke inklusiv levering. Vi tilbereder maden i Randers, men leverer i hele området omkring Hadsund, Hobro, Aarhus og resten af Danmark.

Vin og Champagne

Vi samarbejder med nogle af de bedste vin leverandører og kan derfor sammensætte en vinmenu som passer perfekt til maden – og til fordelagtige priser. I skal blot skrive i jeres forespørgsel, at I også ønsker anbefalinger og priser på vin.

Forårs buffet

(fra 10 kuverter)

Forret

Let røget laks med citron, rygeostcreme  og nye radiser
Håndpillede rejer med grønne asparges og karse
Friskbagt surdejsbrød og saltet smør

Hovedret – varm selv

Langtidsstegt kalveculotte
Kartoffel rösti med milde hvidløg og timian

Nye kartofler vendt med smør og persille

Hjertesalat med hytteost, syltede rødløg og honning
Tærte med forårsløg og ristet svinebryst

Sauce på timian og solbær

Dessert

Rabarber i variation med brændt hvid chokolade og saltet karamel

kr. 285,- pr. kuvert

Bestil