Bryllup2019-10-14T13:33:52+00:00

En kulinarisk oplevelse til brylluppet

Hos Norevent kan vi tilbyde en kulinarisk madoplevelse til den store fest. Når to mennesker siger ja til hinanden, skal det naturligvis fejres med venner, familie, hyggeligt samvær og god mad. Vi kan hjælpe med at skabe den ideelle menu til brylluppet, hvor I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne. Er der ønske om en prøvemiddag inden, kan dette arrangeres fra minimum 6 personer mod betaling. Vi kan naturligvis også hjælpe med snacks til receptionen, natmad, vin og serveringspersonale. Vores køkken ligger i Randers nær Århus, Hadsund og Hobro men vi tilbyder bryllupscatering i hele landet.

”Wow er vist det rette ord! Til vores bryllup var Norevent ude og give vores gæster og os en vild madoplevelse! Behagelig og suveræn kok! Kunne man give flere stjerner havde vi gjort det!” – anmeldelse fra et brudepar.

Eksklusiv serviceudlejning

Vores lillesøster Nortable udlejer nøje udvalgt service, glas og tilbehør, der kan kombineres på kryds og på tværs, og de kan hjælpe jer med at skabe en unik borddækning til jeres bryllup. Se deres udvalg af service her.

Vin og Champagne

Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til den store dag, som er nøje udvalgt til hver enkelt ret, hvor vi sammen med vores vinleverandør og et netværk af vinentusiaster har prøvesmagt forskellige vine og har fundet frem til dem, der komplementerer vores mad på bedste vis. Og selvfølgelig til nogle helt skarpe priser, hvor vi også kan tilbyde en mængderabat. Derudover, som en ekstra service, tager vi overskydende vine retur, hvis ikke alt bliver drukket til jeres bryllup. Se vores udvalg af vine nedenfor efter menuforslagene.

Menuforslag

Forretter

Hjemmerøget laks med rygeostcreme, hengemte asier, malt og sprød kinaradise

Salat af taskekrabbe med sprøde agurker, urtemayo og små salater

Grillet og marineret tun med estragon, avokadocreme, friske æbler og mitzuna salat (+kr. 15,- pr. person)

Koldt kalveinderlår med trøffelmayo, sprøde maltflager, kapers og vesterhavsost

Til alle forretter serveres friskbagt surdejsbrød, dips og smør

Hovedret

Langtidsstegt kalveculotte med selleripure, saltbagte gulerødder, syltede solbær og reduceret sauce

Langtidsstegt oksefilet med krebinet af kalvekæbe, løgpure, syltede perleløg og blomsterkarse

Grillet og glaseret kalvespidsbryst med græskarpure, ristede/syltede skovsvampe og grønkål

Til alle hovedretter serveres ristede kartofler, sæson salat og kalvesauce i skåle på bordene

Dessert

Kraftig chokoladekage med luftig syrnet fløde, saltet karamel, små kys og sorbet på passionsfrugt

Mandelkage med hvid chokoladecreme, syltede rabarber, sprøde kys og sorbet på grønne rabarber

Danske æbler med syrnet fløde, saltet karamel, knas, kys og sorbet på skyr

3 retter fra kr. 345,- pr. kuvert
4 retter fra kr. 395,- pr. kuvert

Prisen er pr. person inklusiv moms, men inkluderer ikke kokke til afvikling af menuen.

Kok til afvikling af menu kr. 350,- pr. time

Natmad

Gourmet hotdogs med ramsløgspølser, multebærremo, spørde og syltede løg, tomatkompot og vild brøndkarse

Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål

Udvalg af pølser og oste med behørigt tilbehør, rugbrød og surdejsbrød (+kr. 15,- pr. person)

kr. 65,- pr. kuvert

Bestil

Vinforslag

Velkomst

Prosecco DOC, Extra Dry Millesimato, Veneto, Italien, kr. 105,-
Økologisk og biodynamisk Cava, Brut Nature, Penedés, Spanien, kr. 120,-

Forretter

Marina Bianco Veronese, Veneto, Italien, kr. 110,-
Chaminé Branco, Alentejo, Portugal, kr. 100,-
Hot to Trot White Blend, Washington, Colombia Valley, kr. 120,- / Bardolini Chiaretto Classico, Veneto, Italien, kr. 110,-

Hovedret

Chaminé Tinto, Alentejo, Portugal, kr. 110,-

Dessert

Moscato d’Asti, Rivetti Massimo, kr. 110,-
Sauternes AOC, Bordeaux, Frankrig, 1/2 flaske, kr. 125,- / Rosa Regale Brachetto d’Acqui, Piemont, Italien, kr. 170,-

Vi anbefaler 1/2 flaske hvidvin pr. gæst og 1/1 flaske rødvin pr. gæst.

Bestil