Nytår 20202020-12-29T14:53:39+01:00

Nytår 2020

Med flere års erfaring i at lave nytårmenuer ud af huset, er vi igen i år klar til at tilbyde jer en velsmagende 4 retters nytårmenu. Vi sørger for at handle gode, friske råvarer ind til menuen og tilbereder alt, så I blot skal lune elementerne og anrette for jeres gæster. I år har vi forskellige pakkeløsninger, hvor I kan vælge imellem menuen bestående af 4 retter eller den fulde pakke, der indebærer snacks, 4 retter og sødt til at slutte aftenen af med – og dermed opnå en besparelse. Vi tilbyder en vegetarmenu (der indeholder retter med fisk) og tilsidst har vi naturligvis også sammensat en vinpakke, som er tilpasset nytårsmenuen. Alt bliver leveret i engangsemballage, så I ikke skal retur med noget i det nye år – og vi sørger både for at vedlægge en udførlig guide til opvarmning og anretning af menuen, og den 31/12 lægger vi også en videoguide op på vores facebook.

Trods omstændigerne vil Norevent sørge for, at vi alle kan få en glædelig jul og et fantastisk nytår, hvor vi ikke skal gå på kompromis med maden.

  • Igen i år tilbyder vi en 4 retters nytårsmenu, hvor vi har sørget for at tilberede alle elementer af friske, lokale og gode råvarer. Jeres eneste opgave er at lune anviste elementer og anrette retterne.  Ønsker I at give den fuld gas? Så kan I også vælge menuen med snacks til Dronningens tale samt sødt til at slutte aftenen af med - og samtidig opnå en besparelse. Find "Nytårsmenu fuld gas" her. Ønskes der en vegetarisk udgave, kan denne bestilles her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Her giver vi den fuld gas og tilbyder udover vores 4 retters menu også snacks, som du kan servere til Dronningens tale, og sødt til at slutte aftenen af med.  Ønskes der en vegetarisk udgave, kan denne bestilles her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Snacks Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme (kan toppes med caviar, som tilkøbes her) Profiteroles med lakstatar og citrus Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin Sødt Flødebolle – Macarones – ”daim”
    Tilføj til kurv Læs mere her
Go to Top