Julen & Nytår2020-09-27T21:46:28+02:00

Julen & Nytår 2020

Vi fortjener alle at gøre lidt ekstra ud af den årlige julefrokost, selvom vi skal mødes i mindre grupper, når julen skal fejres. Hos Norevent kan vi sørge for at give jer en gastronomisk oplevelse med lækre råvarer, der dufter af jul og selvfølgelig med et nordiske tvist. Vi har stor erfaring med at lave julemaden til både private og virksomheders julefrokoster og er I år klar til at skalere ned til mindre selskaber, hvor begge vores take away julemenuer egner sig godt til at servere for hjemmeselskaber.

Med flere års erfaring i at lave nytårmenuer ud af huset, er vi selvfølgelig igen i år klar til at tilbyde jer en velsmagende 4 retters nytårmenu. Vi sørger for at handle gode, friske råvarer ind til menuen og tilbereder alt, så I blot skal lune elementerne og anrette for jeres gæster. I år har vi forskellige pakkeløsninger, så I enten kan vælge imellem menuen bestående af 4 retter eller tage den fulde pakke, der indebærer snacks, 4 retter og sødt til at slutte aftenen af med – og dermed opnå en besparelse. Vi tilbyder en vegetarmenu (der indeholder retter med fisk) og tilsidst har vi naturligvis også sammensat en vinpakke, som er tilpasset nytårsmenuen.

Trods omstændigerne vil Norevent sørge for, at vi alle kan få en glædelig jul og et fantastisk nytår, hvor vi ikke skal gå på kompromis med maden.

  • Julemenu

    DKK 285,00
    Afhentning af Social Dining menu onsdag til lørdag fra kl. 16.30 til 17.00 Forespørg på levering Julemenu 2020 - fra 6 kuverter (Menuen er gældende fra den 11. november til og med den 26. december) Forretter Graved laks med capers, syltet fennikel og rævesauce Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin Friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv* Sprængt og glaseret andebryst Braiseret gris med urter og mild sennep Vores syltede rødkål med andefedt og appelsin Kartofler bagt i lag med timian og brunet smør Julesauce tilsmagt med julekrydderier Dessert - portionsanrettet Søde kirsebær med nøddecrumble og mascarponecreme
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Juletapas

    DKK 198,00
    Afhentning af juletapas onsdag til lørdag fra kl. 16.30 til 17.00 Ønskes menuen til frokost, venligst forespørg i bestillingen Juletapas 2020 (Menuen er gældende fra den 11. november til og med den 26. december) 7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips Fisk Gravad laks med kapers, syltet fennikel og rævesauce Æg og rejer i æggeblommecreme med citron og dild Vegetar Saltbagte rødbeder med rygeostcreme og hasselnødder Kød Svinebryst med syltet rødkål og sennepsmayo Andeterrine med andelevermousse og rosiner i portvin Ost & Dessert Udvalgte oste med syltede nødder og kiks Søde kirsebær med nøddecrumble og mascaponecreme
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Igen i år tilbyder vi en 4 retters nytårsmenu, hvor vi har sørget for at tilberede alle elementer af friske, lokale og gode råvarer. Jeres eneste opgave er at lune anviste elementer og anrette retterne.  Ønsker I at give den fuld gas? Så kan I også vælge menuen med snacks til Dronningens tale samt sødt til at slutte aftenen af med og samtidig opnå en besparelse Find "Nytårsmenu fuld gas" her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Her giver vi den fuld gas og tilbyder udover vores 4 retters menu også snacks, som du kan servere til Dronningens tale og sødt til at slutte aftenen af med.  OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Snacks Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme *Caviar kan tilkøbes Profiteroles med lakstatar og citrus Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin Sødt Flødebolle – Macarones – ”daim”
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv