Julen 20192019-09-15T21:05:32+00:00

Julen 2019

Gør lidt ekstra ud af den årlige julefrokost og lad NorEvent stå for maden. Vi har stor erfaring med at lave julemaden til både private og virksomheders julefrokoster. I kan vælge imellem vores moderne 3 retters julebuffet med noter af de klassiske juleretter, hvor enkelte elementer skal opvarmes efter anvisning med mindre andet er aftalt. Som et alternativ kan vi også præsentere vores nordiske tapas i en juleudgave, som består af 7 kolde deleretter, som er anrettet på forhånd og lige til at sætte på bordet. Nemmere bliver det ikke. Skal du forkæle dig selv og dine gæster lidt ekstra? Så kan du også booke en kok til at afvikle vores julemenu bestående af 6 serveringer.

Se de tre forskellige menuer nedenfor.

Eksklusiv serviceudlejning

Vores lillesøster NorTable udlejer nøje udvalgt service, glas og tilbehør, der kan kombineres på kryds og på tværs, og som skaber et helt unikt udtryk til jeres julefrokostbord. Se deres udvalg af service her.

Send forespørgsel

Julebuffet

(fra 6 kuverter)

Forret

Urte-graved, færøsk laks med julesalat, dild og rævesauce
Terrine af gris med puffede flæskesvær, marinerede jordskokker og karse
Nybagt surdejsbrød med smør og dip

Hovedret – varm selv

Sprængt and med kålsalat, pommes røsti og råsyltede tyttebær
Julepølse med grov rødkål og æblekompot med timian og vild peberrod

Ost

Udvalgte danske oste med sødt og sprødt

Dessert

Syltet pære med krydderkage og creme på hvid chokolade og fenikkelfrø
(Desserten kan udskiftes med Ris a la’ mande, syltede kirsebær og bagte mandler)

kr. 300,- pr. kuvert

Tilkøb af hjemmesyltede hvide sild med hyldebærkapers, syltede løg og strandens urter.

Ris a la’ mande, syltede kirsebær og bagte mandler.

kr. 45,- pr. stk. pr. kuvert

Bestil

Jule Tapas

Gældende fra 1. november til 26. december

(fra 2 kuverter)

7 kolde deleretter serveret med nybagt Ø-landsbrød med to forskelige dips

Fisk

Urte-graved, færøsk laks med julesalat, dild og rævesauce
Håndpillede rejer med urtemayo og sprøde agurker

Kød

Terrine af gris med puffede flæskesvær, marinerede jordskokker og karse
Skagenskinke med syltede rødløg og friskkørt pesto
Røget andebryst med syltede rosiner og mandler

Dessert & ost

Udvalgte oste med sødt og sprødt
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø

kr. 195,- pr. kuvert

Tilvalg

Oksetatar med trøffelmayo, små salater og syltede bøgehatte

Kr. 45,- pr. kuvert

Bestil

Julemenu – Private Dining

(fra 10 kuverter)

Snacks

”Brunkage” og Høgelundgaard
Sprød tærte med rejesalat og revet bakskuld

Forret

Urte-graved, færøsk laks med julesalat, dild og luftig rævesauce

Mellemret

Terrine af gris med puffede flæskesvær og marinerede jordskokker

Hovedret

Sprængt and med krydderpølse, grov rødkål, ”æbleflæsk” og råsyltede tyttebær

Oste

Udvalgte danske oste med sødt og sprødt

Dessert

Chokolade bavarois med syltede havtorn, havtorncreme og bagte hasselnødder

*Samme menu til hele selskabet

Kr. 500,- pr. kuvert

Kok til afvikling af menu kr. 350,- pr. time.

Tilvalg

Foie gras og trøffel på hovedretten

Kr. 70,- pr. kuvert

Bestil