julefrokost takeaway

Jul 2022

Julen er Norevents yndlings højtid og det skal fejres med god mad og hyggeligt samvær med venner, familie og kollegaer. Hos Norevent giver vi jer en gastronomisk oplevelse med lækre råvarer, der dufter af jul og selvfølgelig med et nordiske tvist. Vi har stor erfaring med at lave julemaden til både private og virksomheders julefrokoster, og er I år klar med to julemenuer, som begge er velegnet til at servere for både hjemmeselskaber men også til de helt store firmajulefrokoster. Læs mere om vores julemenuer samt priser neden for.

Begge menuer er gældende fra den 24. november 2022 og kan bestilles til onsdage, torsdage, fredage og lørdage. Bestil menuerne direkte igennem vores webshop eller send os en forespørgsel på service@norevent.dk.

Juletapas

(til minimum 6 personer)

7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Letrøget færøsk laks med rygeostcreme, agurk og sprød kinaradise
Æggesalat vendt med rejer og purløg

Vegetar
Saltbagte rødbeder med mild gedeost og sprøde mandler

Kød
Terrine af confiteret andelår med trøffelmayo og grønkålsskud
Sprød hjertesalat med braiseret svinebryst, honning og syltede løg

Ost & Dessert
Oste fra nær og fjern med krydret abrikoskompot og sprødt
Kirsebærkompot med mascapone, mandellikør og karamelliseret hasselnød

kr. 245,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

Kr. 55,- pr. gæst

Bestil

Julebuffet

(til minimum 8 personer)

Forretter
Letrøget færøsk laks med rygeostcreme, agurk og sprød kinaradise
Æggesalat vendt med rejer og purløg
Terrine af confiteret andelår med trøffelmayo og grønkålsskud
Hertil friskbagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Sprængt og stegt andebryst*
Langtidsstegt og glaseret Durocgris*
Salat af saltbagte rødbeder og rødkål med mild gedeost og sprøde mandler
Salat af bagte jordskokker, grønkål og æbler med sød sennepsdressing og tranebær
Knuste kartofler med kapers, brunet smør og mild sennep *
Julesauce med varme krydderier og syltede tyttebær*

Dessert – portionsanrettet
Kirsebærkompot med mascaponecreme, mandellikør og karamelliseret hasselnød

Kr. 325,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

Kr. 55,- pr. gæst

Bestil