Catering til særlige anledninger

Skal fødselsdagen, dåben eller en anden særlig anledning fejres med en gastronomisk oplevelse? Så lad os sørge for en velsmagende menu, hvad enten du ønsker at fejre dagen med få eller mange. Vores dygtige kokke tilbereder en menu af sæsonens bedste råvarer, hvor alt er lavet fra bunden med masser af kærlighed. Vi gør det nemt for dig at være vært, så du kan nyde dagen med dine gæster. Se vores forslag til en menu neden for. Ønsker du en intim middag med privat kok, kan du læse mere om vores Private Dining koncept her.

Nordisk Tapas – fra 4 kuverter

(Januar & februar menu)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og fennikel

Vegetar
Langtidsbagte rødbeder med friskost og trøffel

Kød
Confiteret kylling med honningdressing, små salater og sprøde croutoner
Sprængt okselår med creme på æggeblomme, kapers og peberrod

Ost & Dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Æbledessert med saltet karamel, knas og syrnet fløde

Kr. 225,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte og mild peberrod

Kr. 45,- pr. gæst

Bestil

Nordisk Tapas – fra 4 kuverter

(Marts & april menu)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Skaldyrssalat med syltede hvide asparges og nye radiser
Rillette af bagt torsk med rygeost, agurker og kinaradise

Kød
Sprængt okselår med trøffelmayo, kapers og små salater
Oksetatar med syltede bøgehatte og estargonmayo
Terrine af letrøget kylling med ramsløg og syltet sennep

Ost & Dessert
To danske oste med figenkompot og nybagt knækbrød
Rabarberkompot med syrnet fløde, saltet karamel og knas

Kr. 225,- pr. gæst

Tilvalg
Salat af stenbiderrogn med hjertevaffel, creme fraiche og purløg

Kr. 50,- pr. gæst

Bestil

Social Dining – fra 10 kuverter

(Januar & februar menu)

Forretter – er anrettet på service
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og fennikel
Serveres med surdejsbrød og dips
Én forret kan skiftes ud med: Sprængt okselår med creme på æggeblomme, kapers og peberrod

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg
Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin
Krydret hønsesauce med syltede tyttebær
Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg
Bagte rødbeder med friskost og trøffel
Salat af blomkål med hasselnødder

Dessert – er portionsanrettet
Æbledessert med saltet karamel, knas og syrnet fløde

Kr. 295,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte og mild peberrod

Kr. 45,- pr. gæst

Bestil

Social Dining – fra 10 kuverter

(Marts & april menu)

Forretter – er anrettet på service
Rillette af bagt torsk med rygeost, agurker og kinaradise
Terrine af letrøget kylling med ramsløg og syltet sennep
Serveres med surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
Saftige kyllingelår fra Hopballe Mølle med grillet citron og estragon
Urteristede kartofler og saltbagt selleri med brunet smør
Hjertesalat vendt med mormor dressing, nye radiser og grønne asparges
Rødvinssauce med fermenteret peber og tyttebærr

Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med syrnet fløde, saltet karamel og knas

Kr. 295,- pr. gæst

Tilvalg
Salat af stenbiderrogn med hjertevaffel, creme fraiche og purløg

Kr. 50,- pr. gæst

Bestil