tapas Randers

Catering til særlige anledninger

Skal fødselsdagen, dåben eller en anden særlig anledning fejres med en gastronomisk oplevelse? Så lad os sørge for en velsmagende menu, hvad enten du ønsker at fejre dagen med få eller mange. Vores dygtige kokke tilbereder en menu af sæsonens bedste råvarer, hvor alt er lavet fra bunden med masser af kærlighed. Vi gør det nemt for dig at være vært, så du kan nyde dagen med dine gæster. Se vores forslag til en menu neden for. Ønsker du en intim middag med privat kok, kan du læse mere om vores Private Dining koncept her.

Nordisk Tapas

(Oktober & November)

7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Salat af plukket taskekrabbe, agurk og kinaradise
Terrine af lyssej med bagte tomater og håndpillede rejer

Kød
Saltet okselår med kantarelmayo og umodne ferskner
Hjertesalat med grillet kylling, vesterhavsost og syltet sennep
Fennikelsalami og skagenskinke med grillede oliven og persillepesto

Ost & Dessert
Udvalgte oste med figenkompot og knækbrød
Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas

Kr. 225,- pr. person

Tilvalg

Oksetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte og mild peberrod

Kr. 45,- pr. kuvert

Bestil

Social Dining

(Oktober & november)

Forretter – er anrettet på service
Salat af taskekrabbe, syrlig agurk og kinaradise
Saltet okselår med kantarelmayo og syltede umodne ferskner
Surdejsbrød med hvidløgsdip og smør

Hovedret – varm selv
Langtidstegt dansk kalveculotte
Sprængt og glaseret andebryst
Bagte og syltede rødbeder med friskost og syltede solbær
Ristede små kartofler med brunet smør og havsalt
Salat af spidskål med tyttebær og sprøde nødder
Kraftig rødvinssauce og estragonmayo

Dessert – er portionsanrettet
Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas

Kr. 295,- pr. kuvert

Bestil