
Catering til særlige anledninger
Skal fødselsdagen, dåben eller en anden særlig anledning fejres med en gastronomisk oplevelse? Så lad os sørge for en velsmagende menu, hvad enten du ønsker at fejre dagen med få eller mange. Vores dygtige kokke tilbereder en menu af sæsonens bedste råvarer, hvor alt er lavet fra bunden med masser af kærlighed. Vi gør det nemt for dig at være vært, så du kan nyde dagen med dine gæster. Se vores forslag til en menu neden for. Ønsker du en intim middag med privat kok, kan du læse mere om vores Private Dining koncept her.
Nordisk Tapas – fra 10 kuverter
(gældende til og med den 9. juli 2022)
7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
Vegetar
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Kød/Fjerkræ
Hjertesalat med grillet kylling, bagte tomater og vesterhavsost
Udvalgt charcuterie med grillede oliven og pestomayo
Ost & Dessert
2 gode oste med abrikoskompot og knækbrød
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre
Kr. 225,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo
Kr. 50,- pr. gæst
Social Dining – fra 10 kuverter
(gældende til og med den 9. juli 2022)
Forretter – er anrettet på service
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
Serveres med nybagt surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte
Urtefarseret dansk unghane
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
Rødvinssauce og kold bearnaise mayo
Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre
Kr. 295,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo
Kr. 50,- pr. gæst