Catering til firmaarrangement

Norevent tilbyder en kulinarisk madoplevelse til din virksomheds næste fest, hvad enten I skal afholde generalforsamling, bestyrelsesmøde, fejre et godt resultat, afholde et receptionsevent eller forkæle jeres medarbejdere med en fest. I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Se vores populære menuer nedenfor.

Vine
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres arrangement. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres foretrukne menu – og skulle der være overskydende vin tilbage, tager Norevent gerne dette retur.

Receptionsmenu / Fingerfood

Kylling på pind med røget mayo og karse
Laksesalat med rygeost og sprøde agurker
Terrine af gris med røget mayo og syltede rødløg
Rilette af bagt torsk med ramsløg og syltet sennep
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Grillede oliven og saltbagte nødder
Chokoladetrøffel på pind med nødder og bær 
Nybagt surdejsbrød med persillepesto og mild hvidløgsmayo

Kr. 225,- pr. gæst
(inklusiv moms)

Send forespørgsel

Nordisk Tapas – fra 10 kuverter

(august & september)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Tatar af rødtun med wasabicreme, rødløg og mild koriander
Salat af bagt torsk med urtemayo, kinaradise og agurker

Vegetar
Langtidsbagte rødbeder med friskost, peberrod og sesam

Kød/Fjerkræ
Terrine af røget kylling med syltede bøgehatte og små salater
Rosa kalveinderlår med trøffelmayo, kapers og mizunasalat

Ost & Dessert
2 gode oste med abrikoskompot og knækbrød
Chokolademousse med bær, saltet karamel og hasselnødder

kr. 245,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

kr. 55,- pr. gæst

 

Send forespørgsel

Social Dining – fra 10 kuverter

(august & september)

Forretter – er anrettet på service
Tatar af rødtun med wasabicreme, rødløg og mild koriander
Salat af bagt torsk med urtemayo, kinaradise og agurker
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Kyllingebryst fra Hopballe med grillede majs*
Langtidsstegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg*
Ristede danske kartofler med krydderurter*
Reduceret rødvinsauce*
Variation af tomater med nye løg og Vesterhavsost (som kold anretning)
Syltede champignon og bagte rødbeder med friskost og sesam (som kold anretning)

Dessert – er portionsanrettet
Chokolademousse med bær, saltet karamel og hasselnødder

kr. 325,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

kr. 55,- pr. gæst

Send forespørgsel