Catering til firmaarrangement

Norevent tilbyder en kulinarisk madoplevelse til din virksomheds næste fest, hvad enten I skal afholde generalforsamling, bestyrelsesmøde, fejre et godt resultat, afholde et receptionsevent eller forkæle jeres medarbejdere med en fest. I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Se vores populære menuer nedenfor.

Vine
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres arrangement. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres foretrukne menu – og skulle der være overskydende vin tilbage, tager Norevent gerne dette retur.

Receptionsmenu / Fingerfood

Kylling på pind med røget mayo og karse
Laksesalat med rygeost og sprøde agurker
Terrine af gris med røget mayo og syltede rødløg
Rilette af bagt torsk med ramsløg og syltet sennep
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Grillede oliven og saltbagte nødder
Chokoladetrøffel på pind med nødder og bær 
Nybagt surdejsbrød med persillepesto og mild hvidløgsmayo

Kr. 225,- pr. gæst
(inklusiv moms)

Send forespørgsel

Nordisk Tapas

(Gældende fra den 2. februar 2023 til og med den 18. marts 2023)

7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel

Vegetar
Saltbagte rødbeder med gedeostcreme og mandler

Kød
Terrine af røget kylling med estragonmayo og syltede sennepsfrø
Rosa okseindelår med trøffelmayo, syltede svampe og karse

Ost & Dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme

kr. 245,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte

Kr. 55,- pr. gæst

Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød

Kr. 75,- pr. gæst

Send forespørgsel

Social Dining

(Gældende fra den 2. februar til og med den 18. marts 2023)

Forretter
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel
Hertil friskbagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg*
Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin*
Rødvinssauce med syltede tyttebær*
Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg*
Bagte rødbeder med gedeostcreme og mandler
Salat af bagte blomkål med hasselnødder og estragonmayo

Dessert – portionsanrettet
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme

Kr. 325,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte

Kr. 55,- pr. gæst

Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød

Kr. 75,- pr. gæst

Send forespørgsel