
Catering til firmaarrangement
Norevent tilbyder en kulinarisk madoplevelse til din virksomheds næste fest, hvad enten I skal afholde generalforsamling, bestyrelsesmøde, fejre et godt resultat, afholde et receptionsevent eller forkæle jeres medarbejdere med en fest. I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Se vores populære menuer nedenfor.
Vine
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres arrangement. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres foretrukne menu – og skulle der være overskydende vin tilbage, tager Norevent gerne dette retur.
Receptionsmenu / Fingerfood
Kylling på pind med røget mayo og karse
Laksesalat med rygeost og sprøde agurker
Terrine af gris med røget mayo og syltede rødløg
Rilette af bagt torsk med ramsløg og syltet sennep
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Grillede oliven og saltbagte nødder
Chokoladetrøffel på pind med nødder og bær
Nybagt surdejsbrød med persillepesto og mild hvidløgsmayo
Kr. 225,- pr. gæst
(inklusiv moms)
Nordisk Tapas
(Gældende fra den 2. februar 2023 til og med den 18. marts 2023)
7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel
Vegetar
Saltbagte rødbeder med gedeostcreme og mandler
Kød
Terrine af røget kylling med estragonmayo og syltede sennepsfrø
Rosa okseindelår med trøffelmayo, syltede svampe og karse
Ost & Dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme
kr. 245,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Kr. 55,- pr. gæst
Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød
Kr. 75,- pr. gæst
Social Dining
(Gældende fra den 2. februar til og med den 18. marts 2023)
Forretter
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel
Hertil friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg*
Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin*
Rødvinssauce med syltede tyttebær*
Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg*
Bagte rødbeder med gedeostcreme og mandler
Salat af bagte blomkål med hasselnødder og estragonmayo
Dessert – portionsanrettet
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme
Kr. 325,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Kr. 55,- pr. gæst
Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød
Kr. 75,- pr. gæst