Private Dining – lej en privat kok

Læn dig tilbage og nyd en aften med dine gæster uden at stresse over madlavningen – og slip for al det praktiske. Ved private dinings bringer vi den gastronomiske oplevelse hjem i din stue. Vores dygtige kokke giver dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum. Vi sørger for en unik madoplevelse, alt imens du kan have fokus på dine gæster.

Vinter menu

(Gældende for december, januar og februar til minimum 10 kuverter)

Starters
Sprød selleri og plukket taskekrabbe
Hjertevaffel med syrnet fløde og lakserogn
TILVALG: Baerii caviar kr. 75 kr. pr. person

Forret
Bagt torsk med dildmayo, syltede grønne tomater, sprød malt og små salater
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips

Mellemret
Ristet kammusling med blomkål, hasselnødder og aromatiske urter

Hovedret
Langtidsstegt mørbrad af frilandsokse
Bagt løg – selleripure – skovens svampe – syltede tyttebær – trøffelsauce

Osteservering
To udvalgte oste fra Arla Unika med hybenkompot og nybagt knækbrød

Dessert
Karamelliserede æbler med vanillefløde, saltet karamel, nøddeflager og brunet smøris

5 retter inkl. starters kr. 850,- pr. gæst
Privat kok til afvikling af menu kr. 450,- pr. time
Tilkøb af vinmenu under hele middagen kr. 425,- pr. gæst

Send forespørgsel