Private Dining – lej en privat kok

Læn dig tilbage og nyd en aften med dine gæster uden at stresse over madlavningen – og slip for al det praktiske. Ved private dinings bringer vi den gastronomiske oplevelse hjem i din stue. Vores dygtige kokke giver dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum. Vi sørger for en unik madoplevelse alt imens du kan have fokus på dine gæster.

Efterårs menu

(Gældende september, oktober, november og december til minimum 10 kuverter)

Starters
Tatar af kronvildt med estragonmayo og hyldebærkapers
Ravioli af syltet selleri med plukket torsk

Forret
Rimmet kammusling med agurk, ristede hasselnødder og mild peberrodssauce

Brødservering
Pisket smør og nybagt surdejsbrød

Mellemret
Stegt pighvar med ristede svampe og grønkål, hummersauce og ørredrogn

Hovedret
Braiseret og grillet skovgris med syrlige æbler, karamelliserede løg og røget blanquette sauce

Osteservering
To oste fra nær og fjern med abrikoskompot og knækbrød

Dessert
Variation af æbler og pære med vanilleis og farinsauce

Kr. 850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Tilkøb af vinmenu under hele middagen kr. 500,- pr. gæst

Send forespørgsel