Gør dine særlige anledninger ekstra mindeværdige med catering fra Norevent. Vælg mellem vores to populære menuer, som skifter efter sæsonen. Vores kokke har sørget for at forberede og anrette det meste på menuen, så du som vært skal bruge minimal tid i køkkenet. Dette gør Norevent til den perfekte løsning til barnedåben, familiefesten, firmafester eller en hyggelig aften med de nærmeste venner. Med Norevent får du en gastronomisk oplevelse og mere tid til at nyde festen med dine gæster.
Privat Dining – en aften med privat kok
Drømmer du om en eksklusiv gastronomisk oplevelse? Vores Private Dining-service tilbyder netop det! Vores dygtige kokke vil forvandle dit hjem eller det valgte sted til en gourmetrestaurant, hvor du og dine gæster kan nyde en helt særlig aften. Læs mere om Private Dining konceptet her eller send os en forespørgsel til [email protected].
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende i februar 2025.
OBS! Der er lukket for catering i janaur
Fisk & brød
Tatar af rødtun med friskostcreme, rødløg og krydret sesam
Rielette af hvid fisk med urter, syltet sennep og sprød kinaradise
Surdejsbrød med malt* og trøffelmayo
Vegetar
Saltbagt blomkål med blød pure og røgede mandler
Fjerkræ & kød
Terrine af røget kylling med estragonmayo og syltede sennepsfrø
Rosa okseinderlår med trøffelmayo, syltede svampe og karse
Oste & dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Chokolade med solbær, luftig hvid chokolade og knas
270,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar i røde nuancer (+70,00 kr.)
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende i februar 2025.
OBS! Der er lukket for catering i janaur
Fisk & brød – forret
Tatar af rødtun med friskostcreme, rødløg og krydret sesam
Rielette af hvid fisk med urter, syltet sennep og sprød kinaradise
Surdejsbrød med malt* og trøffelmayo
Fjerkræ – hovedret
Dansk gårdkylling farseret med trøffel*
Salat af bagt blomkål med hasselnødder og estragonmayo
Sprød spidskål vendt med mormor dressing, æbler og tyttebær
Morkelsauce kogt på kalvefond og reduceret rødvin*
Kød – hovedret
Langtidsstegt oksefilet
Broccolisalat med hvedekerner, mandler og tranebær
Urteristede kartofler med smør og persille*
Portvinssauce*
Dessert
Chokolade med solbær, luftig hvid chokolade og knas
375,- pr. gæst
Tilvalg
Udvalgte oste med sødt og sprødt (+75,00 kr.)
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide. Begge hovedretter hører til menuen, men ved større selskaber anbefaler vi at servere hovedretterne som én stor buffet.
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Forkæl dig selv på årets sidste aften med 4 lækre snacks og 3 retter. Er du nysgerrig efter at se hele menuen?
Klik her for at udforske vores nytårsmenu!