Gør dine særlige anledninger ekstra mindeværdige med catering fra Norevent. Vælg mellem vores to populære menuer, som skifter efter sæsonen. Vores kokke har sørget for at forberede og anrette det meste på menuen, så du som vært skal bruge minimal tid i køkkenet. Dette gør Norevent til den perfekte løsning til barnedåben, familiefesten, firmafester eller en hyggelig aften med de nærmeste venner. Med Norevent catering får du en gastronomisk oplevelse og mere tid til at nyde festen med dine gæster.
Privat Dining – en aften med privat kok
Drømmer du om en eksklusiv gastronomisk oplevelse? Vores Private Dining-service tilbyder netop det! Vores dygtige kokke vil forvandle dit hjem eller det valgte sted til en gourmetrestaurant, hvor du og dine gæster kan nyde en helt særlig aften. Læs mere om Private Dining konceptet her eller send os en forespørgsel til [email protected].
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 6. marts til og med den 12. april.
OBS! Fra den 17. april til og med den 19. april tilbyder vi Nor’s påskemenu. Se menuen her.
Fisk & brød
Skaldyrssalat med hengemte asparges, purløg og sprød fennikel
Rilette af bagt lyssej med agurker, kinaradise og karse
Nybagt surdejsbrød og pestodip
Vegetar
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet Vesterhavsost
Fjerkræ & kød
Kyllingesalat med ristede svampe, sprød chorizo og purløg
Tyndskåret kalveinderlår med estragoncreme, kapers og små salatater
Oste & dessert
Milde komælksoste med figenkompot og nybagt knækbrød
Kokos panna cotta med vanilje og syltede ananas
270,- pr. gæst
Tilvalg
Asiatisk inspireret oksetatar (+70,00 kr.)
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche (+75,00 kr.)
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 6. marts til og med den 12. april.
OBS! Fra den 17. april til og med den 19. april tilbyder vi Nor’s påskemenu. Se menuen her.
Fisk & brød – forret
Skaldyrssalat med hengemte asparges, purløg og sprød fennikel
Rilette af bagt lyssej med agurker, kinaradise og karse
Nybagt surdejsbrød og pestodip
Fjerkræ – hovedret
Farseret kylling fra Hopballe Mølle med rosmarin*
Agurker vendt med friskost og ramsløg
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet Vesterhavsost
Kold estragon creme
Kalv – hovedret
Langtidsstegt kalveculotte med timian*
Salat af bønner, fetaost, syltede rødløg og oliven
Urteristede kartofler med smør og havsalt*
Rødvinssauce*
Dessert
Kokos panna cotta med vanilje og syltede ananas
375,- pr. gæst
Tilvalg
Asiatisk inspireret oksetatar (+70,00 kr.)
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche (+75,00 kr.)
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide. Begge hovedretter hører til menuen, men ved større selskaber anbefaler vi at servere hovedretterne som én stor buffet.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 25. april til og med den 28. juni.
Fisk & brød
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, ramsløgsmayo og brøndkarse
Letrøget laks med purløgscreme, fennikel og agurker i egen juice
Nybagt surdejsbrød* med pestomayo og mild hvidløgsmayo
Fjerkræ & kød
Kyllingesalat med purløg, syltede hvide asparges og sprød chorizo
Rosa kalveinderlår med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Nye kartofler med bid, rygeostcreme, radiser og Skagen Skinke
Oste & dessert
Milde komælksoste med abrikoskompot og nybagt knækbrød
Vanilje panna cotta med syltede rabarber og knas
270,- pr. gæst
Tilvalg
Asiatisk inspireret oksetatar (+70,00 kr.)
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche (+75,00 kr.)
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 25. april til og med den 28. juni.
Forretter
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, ramsløgsmayo og brøndkarse
Rosa kalveinderlår med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Nybagt surdejsbrød* med pestomayo og mild hvidløgsmayo
Hovedret
Honningglaseret skinkesteg*
Langtidsstegt kalveculotte med timian*
Salat af spidskål og hjertesalat med grønne asparges og tranebær
Broccolisalat med sød mormordressing, hvedekerner og ristede kerner
Salat af nye kartofler med persillepesto, forårsløg og sukkerærter
Små tærter med porre, Skagenskinke og Vesterhavsost
Rødvinssauce*
Kold estragoncreme
Dessert
Vanilje panna cotta med syltede rabarber og knas
375,- pr. gæst
Tilvalg
Asiatisk inspireret oksetatar (+70,00 kr.)
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche (+75,00 kr.)
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide. Begge hovedretter hører til menuen, men ved større selskaber anbefaler vi at servere hovedretterne som én stor buffet.
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!