0
0,00 kr.

Kundemøder & firmaevents

Forkæl dine værdifulde kunder med en eksklusiv oplevelse, de sent vil glemme, ved at lade Norevent arrangere en Private Dining-event for din virksomhed! Vores Private Dining-oplevelser er skræddersyet til at imponere og overraske dine kunder. Uanset om det er en særlig tak for deres støtte, en vigtig forretningsforhandling eller blot for at vise dem, hvor meget du værdsætter deres loyalitet, vil vores professionelle team sørge for, at det bliver en mindeværdig aften. Vi tager hånd om alt, fra menuplanlægning til præsentation og servering, så du kan fokusere på at opbygge stærke relationer med dine kunder, mens vi tager os af det kulinariske.
 

Firmaevents

Lad Norevent være din partner til den næste firmaevent! Vi er eksperter i at skabe uforglemmelige oplevelser, der styrker teamet og efterlader et varigt indtryk på dine kolleger eller forretningsforbindelser. Uanset om det er en konference, en workshop, en produktlancering eller en firmafest, kan vi tage os af alle dine cateringbehov. Med vores talentfulde kokke, kreativt menuudvalg og professionelle service er vi klar til at hjælpe med at gøre din firmaevent til en succes.

 
Vi glæder os til at høre fra dig
 
Lad Norevent hjælpe dig med at skabe den perfekte oplevelse, der vil styrke båndene til dine kunder eller medarbejdere og efterlade dem med en følelse af værdsættelse og begejstring. Skriv en mail til service@norevent.dk eller ring til os på tlf: 9340 4797, så finder vi sammen den perfekte løsning til dit arrangement. 

Lad dig inspirere af Norevents univers!

Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.

Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.

*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.

Norevent's nytårsmenu

Prøv vores lækre 4-retters nytårsmenu for 2023 🎉

0