Forkæl jer selv og jeres gæster med en bryllupsmenu skabt af køkkenchefen, der hylder sommerens bedste råvarer fra juli og august. Menuen er fyldt med sæsonens friske og lette smagsnuancer, som vil skabe en gastronomisk oplevelse, I sent vil glemme.
Den fulde oplevelse
Vi kan også sørge for den perfekte vinmenu, der komplementerer hver ret, samt en elegant bordopdækning med unikt service, der matcher jeres stil. Hos os er hver detalje nøje gennemtænkt for at gøre jeres bryllup til en oplevelse, der emmer af kvalitet og charme.
Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan være med til at skabe en mindeværdig dag for jer og jeres gæster.
3 x snacks
Lyssej – tærteskal – rogn
Rejesalat – krustade – dild
Saltbagt rødbede – kræmmerhus – rygeost – syltede sennepsfrø
Forret
Grillet tun med spæde tomater, sprød kinaradise, ramsløgsmayo og kold sauce på soya og sesam
eller
Rosa okseinderlår med trøffelcreme, sprøde kapers, parmesanchips og blomsterkarse
Til forretten serveres surdejsbrød og dip
Hovedret
Filet af dansk ungkvæg eller farseret unghanebryst med letrøget ærtecreme, glaserede nye gulerødder og sauce blanquette. Hertil frisk sommersalat og ristede kartofler vendt med ærter og persille
Dessert
Vaniljeparfait med solmodne jordbær, bærkompot, hvid chokoladesifon, marengsflager og sommerblomster
eller
Chokoladekage med saltet karamel, danske jordbær, marengskys og jordbærsorbet
3 x snacks & 3 retter 535,- pr. gæst
3 retter 395,- pr. gæst
Kok til afvikling 550,- pr. time
Assistent til afvikling 400,- pr. time
For at håndtere afviklingen af bryllupsmenuer kræves tilstedeværelsen af både en kok og en kokkeelev. I skal cirka forvente en varighed på 5 til 6 timer. Prisen starter fra kokkene kører fra Randers og er tilbage igen. Derfor vil der ikke pålægges transportpriser.
Serviceudlejning
Vi tilbyder serviceudlejning og borddækning, der skiller sig ud fra det sædvanlige. Vi sætter æstetikken i højsædet og vælger omhyggeligt vores service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, for at skabe en unik atmosfære og udtryk, der passer perfekt til jeres fest. Udforsk vores udvalg af service her.
Receptionen
Salat af taskekrabbe på sprøde agurker med sesam
Kylling på pind med røget mayo og karse
Fingersandwich med tunsalat og dildskud
Fingersandwich med hønsesalat og syltede rødløg
125,- pr. gæst
Natmad
Gourmet hotdogs med briochebrød og ramsløgspølser. Hertil hjemmerørt remo med havtorn, tomatkompot, rødløg i variation, syltede sennepsfrø og urter
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
95,- pr. gæst
Vinmenu
Lad Norevent forkæle jer med en vinmenu til jeres bryllup, hvor hver eneste vin er omhyggeligt udvalgt til retterne. Prisen inkluderer vin under hele middagen! Så læn jer tilbage, løft glassene og lad os tage jer med på en uforglemmelig rejse gennem vinens verden.
350,- pr. gæst
Cocktails by Cocktailkonsortiet
Cocktailkonsortiet tilbyder sublime cocktailløsninger. Med deres mange års erfaring og passion for cocktails og eksekvering, er vi stolte af at kunne præsentere Cocktailkonsortiet som samarbejdspartner. De leverer en unik totaloplevelse, hvor smag og visuel præsentation går op i en højere enhed ned til mindste detalje. Deres pakker inkluderer en 4-timers fri cocktailbar baseret primært på økologisk spiritus og et spændende, innovativt cocktailkort, som løbende tilpasses i tråd med de seneste strømninger inden for cocktailkulturen. Se deres cocktailunivers her.
369,- pr. gæst
(ved minimim 50 gæster)
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!