Gør jeres bryllup til en uforglemmelig oplevelse med køkkenchefens bryllupsmenu, skabt med sæsonens bedste råvarer fra marts og april. Menuen afspejler det tidlige forårs friske smagsnuancer og vil give jer og jeres gæster en mindeværdig smagsoplevelse.
Den fulde oplevelse
Vi kan også hjælpe med at sammensætte den perfekte vinmenu og skabe en smuk bordopdækning med unikt service, der passer til jeres dag. Med fokus på kvalitet og detalje sørger vi for, at både mad og stemning bliver noget helt særligt.
Kontakt os i dag, og lad os gøre jeres bryllup uforglemmeligt.
3 x snacks
Tuntatar – krustade – urtemayo – sesam
Stenbiderrogn – vaffel – syrnet fløde
Pani Puri – Gammel Knas – Skagen Skinke
Forret
Letbagt lyssej med aromatisk urtemayo, crudité af fennikel, sprøde agurker, kold peberrodssauce og små salater
eller
Terrine af letrøget hønselår med variation af jordskokker, estragonmayo og syltede tyttebær
Til forretten serveres surdejsbrød og dip
Hovedret
Filet af dansk ungkvæg eller farseret unghanebryst med karamelliseret blomkålspure, aspargesbroccoli og sauce blanquette. Hertil grillet forårsgrønt med revet Vesterhavsost og ristede kartofler med brunet smør og purløg
Dessert
Nytænkt citronfromage med syrnet fløde, sprøde marengs, syltede havtorn og frisk citronsorbet
3 x snacks & 3 retter 535,- pr. gæst
3 retter 395,- pr. gæst
Kok til afvikling 550,- pr. time
Assistent til afvikling 400,- pr. time
For at håndtere afviklingen af bryllupsmenuer kræves tilstedeværelsen af både en kok og en kokkeelev. I skal cirka forvente en varighed på 5 til 6 timer. Prisen starter fra kokkene kører fra Randers og er tilbage igen. Derfor vil der ikke pålægges transportpriser.
Serviceudlejning
Vi tilbyder serviceudlejning og borddækning, der skiller sig ud fra det sædvanlige. Vi sætter æstetikken i højsædet og vælger omhyggeligt vores service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, for at skabe en unik atmosfære og udtryk, der passer perfekt til jeres fest. Udforsk vores udvalg af service her.
Receptionen
Salat af taskekrabbe på sprøde agurker med sesam
Kylling på pind med røget mayo og karse
Fingersandwich med tunsalat og dildskud
Fingersandwich med hønsesalat og syltede rødløg
125,- pr. gæst
Natmad
Gourmet hotdogs med briochebrød og ramsløgspølser. Hertil hjemmerørt remo med havtorn, tomatkompot, rødløg i variation, syltede sennepsfrø og urter
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
95,- pr. gæst
Vinmenu
Lad Norevent forkæle jer med en vinmenu til jeres bryllup, hvor hver eneste vin er omhyggeligt udvalgt til retterne. Prisen inkluderer vin under hele middagen! Så læn jer tilbage, løft glassene og lad os tage jer med på en uforglemmelig rejse gennem vinens verden.
350,- pr. gæst
Cocktails by Cocktailkonsortiet
Cocktailkonsortiet tilbyder sublime cocktailløsninger. Med deres mange års erfaring og passion for cocktails og eksekvering, er vi stolte af at kunne præsentere Cocktailkonsortiet som samarbejdspartner. De leverer en unik totaloplevelse, hvor smag og visuel præsentation går op i en højere enhed ned til mindste detalje. Deres pakker inkluderer en 4-timers fri cocktailbar baseret primært på økologisk spiritus og et spændende, innovativt cocktailkort, som løbende tilpasses i tråd med de seneste strømninger inden for cocktailkulturen. Se deres cocktailunivers her.
369,- pr. gæst
(ved minimim 50 gæster)
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!