Lad forårets sidste og sommerens første smage sætte scenen for jeres dag. Menuen er skabt med sæsonens bedste råvarer fra maj og juni og afspejler den friskhed og lethed, der kendetegner denne tid på året. En menu med balance, klarhed og karakter – skabt til at samle, glæde og blive husket.
Den fulde oplevelse
Vi hjælper gerne med at matche vinene til menuen – og kan stå for bordopdækning med unikt service, der passer til netop jeres dag. Med fokus på detaljer, kvalitet og ro skaber vi rammerne for en oplevelse, hvor mad og stemning går hånd i hånd. Kontakt os på [email protected] – og lad os tage første skridt mod jeres dag.
Tre små introduktioner
Tuntatar – krustade – urtemayo – sesam
Tærteskal – skaldyrssalat – syltet glaskål
Pani Puri – Gammel Knas – Skagen Skinke
Forret
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, ramsløgsmayo, kold peberrodssauce på kefir og brøndkarse
eller
Terrine af letrøget hønselår med grillede hvide asparges, ramsløgsmayo, sprød malt, syltede sennepsfrø og mizunasalat
Til forretten serveres surdejsbrød og dip
Hovedret
Filet af dansk ungkvæg eller farseret unghanebryst med spinatpure, grønne asparges, smørstegt broccolini og sauce blanquette. Hertil grillet forårsgrønt og ristede kartofler med revet Vesterhavsost og brunet smør
Dessert
Rabarberkompot med luftig sifoncreme, saltet karamel og rabarbersorbet
Fuld menu 535,- pr. gæst
3 retter 395,- pr. gæst
Kok til afvikling 550,- pr. time
Assistent til afvikling 400,- pr. time
For at håndtere afviklingen af bryllupsmenuer kræves tilstedeværelsen af både en kok og en kokkeelev. I skal cirka forvente en varighed på 5 til 6 timer. Prisen starter fra kokkene kører fra Randers og er tilbage igen. Derfor vil der ikke pålægges transportpriser.
Serviceudlejning
Vi tilbyder serviceudlejning og borddækning, der skiller sig ud fra det sædvanlige. Vi sætter æstetikken i højsædet og vælger omhyggeligt vores service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, for at skabe en unik atmosfære og udtryk, der passer perfekt til jeres fest. Udforsk vores udvalg af service her.
Receptionen
Salat af taskekrabbe på sprøde agurker med sesam
Kylling på pind med røget mayo og karse
Fingersandwich med tunsalat og dildskud
Fingersandwich med hønsesalat og syltede rødløg
125,- pr. gæst
Natmad
Gourmet hotdogs med briochebrød og ramsløgspølser. Hertil hjemmerørt remo med havtorn, tomatkompot, rødløg i variation, syltede sennepsfrø og urter
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
95,- pr. gæst
Vinmenu til brylluppet
Lad os sammensætte en vinmenu, der komplementerer menuen og løfter smagsoplevelsen. Hver vin er nøje udvalgt til menuen – med tanke på balance, sæson og stemning. Vinmenuen inkluderer vin ad libitum under hele middagen, så I trygt kan læne jer tilbage og nyde måltidet i godt selskab.
375,- pr. gæst
Cocktails by Cocktailkonsortiet
Cocktailkonsortiet tilbyder sublime cocktailløsninger. Med deres mange års erfaring og passion for cocktails og eksekvering, er vi stolte af at kunne præsentere Cocktailkonsortiet som samarbejdspartner. De leverer en unik totaloplevelse, hvor smag og visuel præsentation går op i en højere enhed ned til mindste detalje. Deres pakker inkluderer en 4-timers fri cocktailbar baseret primært på økologisk spiritus og et spændende, innovativt cocktailkort, som løbende tilpasses i tråd med de seneste strømninger inden for cocktailkulturen. Se deres cocktailunivers her.
369,- pr. gæst
(ved minimim 50 gæster)
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.