En kulinarisk oplevelse til brylluppet

Hos Norevent kan vi tilbyde en kulinarisk madoplevelse til den store fest. Når to mennesker siger ja til hinanden, skal det naturligvis fejres med venner, familie, hyggeligt samvær og god mad. Vi kan hjælpe med at skabe den ideelle menu til brylluppet, hvor I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne. Vores køkken ligger i Randers, som ligger tæt på Århus, Hadsund og Hobro men tilbyder bryllupscatering i hele landet.

Lad os stå for maden

Der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed, når et bryllup skal arrangeres. Derfor tilbyder vi at stå for maden, så I kan fokusere på at nyde den store dag sammen med jeres gæster. Vi skræddersyer en menu af gode og friske råvarer efter jeres behov, hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd. Vi kan naturligvis også hjælpe med snacks til receptionen, natmad og serveringspersonale.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis I har brug for en hjælpende hånd med maden til brylluppet, kan vi helt sikkert finde en løsning! Vi har leveret mad til adskillige bryllupper, så vi ved hvad det kræver, for at I får en gastronomisk oplevelse. Er der ønske om en prøvemiddag, kan dette også arrangeres fra minimum 6 personer mod betaling.  Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.


”Wow er vist det rette ord! Til vores bryllup den 29. Juli 2017 var Norevent ude og give vores gæster og os en vild madoplevelse! Behagelig og suveræn kok! Kunne man give flere stjerner havde vi gjort det!” – anmeldelse fra et tilfreds brudepar.

Menu forslag

Forretter 

Hjemmerøget laks med rygeostcreme, asier, malt og sprød kinaradisse

Grillet og marineret tun med estragon, avokadocreme, friske æbler og mitzuna salat

Koldt kalveinderlår med trøffelmayo, sprøde maltflager, kapers og vesterhavsost

 

Hovedret

Langtidsstegt oksefilet med kartoffelterrine, selleripure, nye gulerødder, syltede solbær og reduceret sauce

 

Dessert

 Kraftig chokoladekage med luftig syrnet fløde, saltet karamel, kys og sorbet på skovjordbær

Mandelkage med hvid chokoladecreme, syltede rabarber, sprøde kys og sorbet på grønne rabarber

Danske æbler med syrnet fløde, saltet karamel, knas, kys og sorbet på skyr

3 retter fra kr. 300,-

4 retter fra kr. 375,-