Sommerbryllup

Køkkenchefen har kreeret en 3 retters Signatur Menu af sæsonens friske råvarer, der er gældende i juni, juli og august. Dertil kan tilkøbes en nøje afstemt vinmenu, appetizer og natmad. Ønsker I et helt unikt udtryk til jeres bordopdækning kan vi også være behjælpelige med udlejning af eksklusiv service. Læs mere omkring menuen og øvrige tilkøb nedenfor. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Menu

Forret
Grillet tun med avokadocreme, saltbagte mandler, grønne æbler og mizunasalat
eller
Koldt kalveinderlår med trøffelmayo, sprøde kapers, små salater og syltede bøgehatte

Hovedret
Langtidsstegt Frilandsokse eller Urtefarseret skovkylling
med sprød tærteskal fyldt med stegte svampe, selleripure og søde ærter, saltbagt blomkål med brunet smør og sauce blanquette. Hertil ristede nye kartofler med persille “on side”

Dessert
Creme fraiche parfait med solmodne jordbær, hvid chokoladesifon, marengs og sommerblomster
eller

Kage på mørk chokolade med solmodne jordbær, saltet karamel, marengs og iskold jordbærsorbet

3 retter inklusiv surdejsbrød og dips
370,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Elev/assistent til afvikling af menu kr. 375,- pr. time

Send forespørgsel

Tilkøb

Appetizer
Kokkens bud på 2 appetitvækkende starters, inden middagen serveres.
65,- pr. gæst

Natmad – opvarmes og serveres af værten selv
Gourmet hotdogs med ramsløgspølser, multebærremo, tomatkompot, sprøde og syltede løg
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
85,- pr. gæst

Vinmenu
Vi udvælger en passende vinmenu bestående af hvid, rød og dessertvin under hele middagen. Vinene er nøje afstemt med sæsonens Signatur Menu.
300,- pr. gæst

Serviceudlejning
Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres arrangement. Se udvalg af service her.

Send forespørgsel