Efterår/vinter bryllup

Køkkenchefen har kreeret en 3 retters Signatur Menu af sæsonens friske råvarer, der er gældende fra september til december. Dertil kan tilkøbes en nøje afstemt vinmenu, appetizer og natmad. Ønsker I et helt unikt udtryk til jeres bordopdækning kan vi også være behjælpelige med udlejning af eksklusiv service. Læs mere omkring menuen og øvrige tilkøb nedenfor. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Menu

Forret
Bagt torsk med ristet grønkål, jordskokker og æbler. Hertil luftig hummersauce med syltede sennepsfrø
eller
Terrine af letrøget kylling med jordskokker i variation, estragonmayo og sprøde løgflager

Hovedret
Langtidsstegt Frilandsokse eller Urtefarseret skovkylling
med saltbagt skalotteløg, selleripure med brunet smør, ristede svampe og hengemte tyttebær
Hertil Pommes Anna og rødvinssauce

Dessert
Karameliserede æbler med syrnet fløde, saltet karamel, nøddeflager og iskold vanilleis
eller
Intens chokoladekage med saltet karamel, vanillecreme, små marengs og solbærsorbet

3 retter inklusiv surdejsbrød og dips
370,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Elev/assistent til afvikling af menu kr. 375,- pr. time

Send forespørgsel

Tilkøb

Appetizer
Kokkens bud på 2 appetitvækkende starters, inden middagen serveres.
65,- pr. gæst

Natmad – opvarmes og serveres af værten selv
Gourmet hotdogs med ramsløgspølser, multebærremo, tomatkompot, sprøde og syltede løg
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
85,- pr. gæst

Vinmenu
Vi udvælger en passende vinmenu bestående af hvid, rød og dessertvin under hele middagen. Vinene er nøje afstemt med sæsonens Signatur Menu.
300,- pr. gæst

Serviceudlejning
Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres arrangement. Se udvalg af service her.

Send forespørgsel