
Efterår/vinter bryllup
Køkkenchefen har kreeret en 3 retters Signatur Menu af sæsonens friske råvarer, der er gældende fra september til februar. Dertil kan tilkøbes en nøje afstemt vinmenu, appetizer og natmad. Ønsker I et helt unikt udtryk til jeres bordopdækning kan vi også være behjælpelige med udlejning af eksklusiv service. Læs mere omkring menuen og øvrige tilkøb nedenfor. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller ønsker.
Menu
Forret
Ristet kammusling med blomkål, hasselnødder og jordskokker
eller
Bagt vintertorsk med grønkål, æbler, syltede sennepsfrø og luftig muslingesauce
Hovedret
Langtidsstegt Frilandsokse eller Urtefarseret skovkylling
med bagt løg, selleripure, skovens svampe og syltede tyttebær
Hertil Pommes Anna og sauce
Dessert
Karameliserede æbler med syrnet fløde, saltet karamel, nøddeflager og iskold vanille
eller
“Sandkage” med brun farinsauce, syrlig bergamotte og brunet smøris
3 retter inklusiv surdejsbrød og dips
350,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 450,- pr. time
Tilkøb
Appetizer
Kokkens bud på 2 appetitvækkende starters, inden middagen serveres.
65,- pr. gæst
Natmad – opvarmes og serveres af værten selv
Gourmet hotdogs med ramsløgspølser, multebærremo, tomatkompot, sprøde og syltede løg
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
85,- pr. gæst
Vinmenu
Vi udvælger en passende vinmenu bestående af hvid, rød og dessertvin under hele middagen. Vinene er nøje afstemt med sæsonens Signatur Menu.
270,- pr. gæst
Serviceudlejning
Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres arrangement. Se udvalg af service her.