Catering til firmaarrangement

Norevent tilbyder en kulinarisk madoplevelse til din virksomheds næste fest, hvad enten I skal afholde generalforsamling, bestyrelsesmøde, fejre et godt resultat, afholde et receptionsevent eller forkæle jeres medarbejdere med en fest. I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Se vores populære menuer nedenfor.

Vine
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres arrangement. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres foretrukne menu – og skulle der være overskydende vin tilbage, tager Norevent gerne dette retur.

Receptionsmenu / Fingerfood

Kylling på pind med røget mayo og karse
Laksesalat med rygeost og sprøde agurker
Terrine af gris med røget mayo og syltede rødløg
Rilette af bagt torsk med ramsløg og syltet sennep
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Grillede oliven og saltbagte nødder
Chokoladetrøffel på pind med nødder og bær 
Nybagt surdejsbrød med persillepesto og mild hvidløgsmayo

Kr. 185,- pr. kuvert
(inklusiv moms)

Send forespørgsel

Nordisk Tapas – fra 10 kuverter

(gældende til og med den 9. juli 2022)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse

Vegetar
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon 

Kød/Fjerkræ
Hjertesalat med grillet kylling, bagte tomater og vesterhavsost
Udvalgt charcuterie med grillede oliven og pestomayo

Ost & Dessert
2 gode oste med abrikoskompot og knækbrød
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre

Kr. 225,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

Kr. 50,- pr. gæst

Send forespørgsel

Social Dining – fra 10 kuverter

(gældende til og med den 9. juli 2022)

Forretter – er anrettet på service
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
Serveres med nybagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte
Urtefarseret dansk unghane
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
Rødvinssauce og kold bearnaise mayo

Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre

Kr. 295,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

Kr. 50,- pr. gæst

Send forespørgsel