Catering til firmaarrangement

Norevent tilbyder en kulinarisk madoplevelse til din virksomheds næste fest, hvad enten I skal afholde generalforsamling, bestyrelsesmøde, fejre et godt resultat, afholde et receptionsevent eller forkæle jeres medarbejdere med en fest. I kan forvente en madoplevelse, hvor der er kælet for detaljerne og alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Se vores populære menuer nedenfor.

Vine
Hos Norevent tilbyder vi også vine og champagne til jeres arrangement. Vi samarbejder med de bedste lokale leverandører og kan sammensætte vine, der passer perfekt til jeres foretrukne menu – og skulle der være overskydende vin tilbage, tager Norevent gerne dette retur.

Receptionsmenu / Fingerfood

Kylling på pind med røget mayo og karse
Laksesalat med rygeost og sprøde agurker
Terrine af gris med røget mayo og syltede rødløg
Kartoffel med friskost og skagenskinke
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Æble dessert med syrnet fløde og saltet karamel
Nybagt surdejsbrød med persillepesto og mild hvidløgsmayo

Kr. 165,- pr. kuvert
(inklusiv moms)

Send forespørgsel

Nordisk Tapas

(Juletapas gældende fra den 18. november til og med den 26. december)

7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk

Kød
Rilettes af glad gris med tyttebær og æbler
Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg

Ost & Dessert
Brie med trøffelpure og hengemte pærer
Kirsebær som kompot med mascapone, mandellikør og brændt nøddeknas

Kr. 225,- pr. person

Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn

Kr. 45,- pr. kuvert

Hjemmebagt rugbrød

Kr. 15,- pr. kuvert

Send forespørgsel

Social Dining

(Julemenu gældende fra den 18. november til og med den 26. december)

Forretter – er anrettet på service
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurker
Surdejsbrød med hvidløgsdip og smør

Hovedret – varm selv
Lunt, sprængt andebryst
Langtidstilberedt og glaseret grisenakke
Rødkålssalat med appelsindressing og æbler
Salat af grønkål, tyttebær og saltede mandler
Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt
Julesovs med varme krydderier og ribsgelé

Dessert – er portionsanrettet
Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal

Kr. 295,- pr. kuvert

Tilvalg
Sild fra Christiansø med karrysalat, æbler og havtorn

Kr. 45,- pr. kuvert

Hjemmebagt rugbrød

Kr. 15,- pr. kuvert

Send forespørgsel