HUSK! Vælg dato, inden du kan lægge antal kuverter i kurv.
1.495,00 kr.
Wine & Dine
Tag med på en kulinarisk rejse, hvor vi kombinerer udsøgt mad med nøje udvalgte vine. Fredag den 21. og lørdag den 22. marts inviterer vi til en eksklusiv aften med fine dining, hvor vores køkken præsenterer en smagfuld menu bestående af seks serveringer, efterfulgt af kaffe og sødt. Til maden har vi sammensat en vinmenu, der løfter og fremhæver hver enkelt ret, mens vores vinekspert guider dig igennem smagsoplevelserne.
Denne gang har vi allieret os med Malthe Christensen – en ung, lokal vinentusiast med en dyb passion og viden om vin. Malthe driver Vinhuset Randers og har erfaring fra både Cold Hand Winery og Dansk Sommelier Uddannelse. Han vil dele sin indsigt i vinens verden og fortælle historien bag de vine, vi serverer denne aften.
Foretrækker du et alkoholfrit alternativ? Vores køkken forkæler dig med hjemmelavede safter, der perfekt komplementerer menuen.
Glæd dig til en stemningsfuld aften, hvor mad og vin går op i en højere enhed
Wine & Dine menu
Snacks
Sprød agurk med saltet kammusling og caviar
Mild wasabifløde med purløgsolie og Islandsk rogn
Tatar af Wagyu med trøffelcreme og blomsterkarse
Forret
Helleflynder stegt en crouton med smørsauce, confiteret porre og urter
Mellemret
Pocheret rødtunge med spinatpure, grønne asparges og ramsløgsskud
Hovedret 1
Letrøget andebryst med grillet selleri og andesauce
Hovedret 2
Grisenakke med sprød kroket af kæber serveret med luftig kartoffelpure og intens sauce på porter og fennikelfrø
Dessert
Hvid chokolade parfait med solbær, mørk chokolade og sorbet på fåremælksyoghurt
Kaffe & sødt
Praktisk info
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Normansvej 1, 8920 Randers NV
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!