Velkommen til vores Private Dining-forårsmenu! Vi byder på en udsøgt menu bestående af syv serveringer, hvor sæsonens fineste råvarer er i fokus. Nyd muligheden for selv at vælge vine til hver ret, eller lad os sammensætte en vinmenu, der fremhæver hver enkelt rets unikke smagsoplevelser. Vi ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Snacks
Ørredsalat – agurk – rygeost
Stenbiderrogn – vaffel – syrnet fløde
Pani Puri – Gammel Knas – Skagen Skinke
Appetizer
Kammusling i egen skal med grønne æbler, agurk og mild peberrod
Forret
Helleflynder stegt en crouton og muslingesauce fyldt med ørredrogn og purløg
Mellemret
Tatar af lokal okse med trøffelcreme, syltet sennep og blomsterkarse
Hovedret
Wellington af Hopballe kylling med farseret morkel og hønseblanquette
Pre-dessert
Ispind af mango med mild chili og lemon curd
Dessert
”Piña colada”
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Tilvalg
Osteservering
135,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!