Gourmet Catering

Gourmet Catering tilbydes til private og erhverv, hvor Norevent sammensætter anrettede menuer, buffeter og tapas ud fra sæsonens bedste råvarer. Har I særlige ønsker til menuen, tager vi naturligvis højde for dette.

Gourmet Catering er den perfekte løsning til barnedåb, receptioner, firmaarrangementer eller til en hyggelig aften med dine nærmeste. Med andre ord en madoplevelse for alle typer af selskaber, der sætter pris på gastronomi og godt håndværk.

Nedenfor finder du Norevent’s udvalgte menuer.

Praktisk info

 Som udgangspunkt leverer vi vores menuer koldt anrettet på vores service. Enkelte retter skal derfor opvarmes efter anvisning med mindre andet er aftalt. Prisen inkluderer ikke afvikling af serveringspersonale eller kokke.

Det er muligt at afhente selv eller få maden bragt ud, dog er priser ikke inklusiv levering.

Social Dining / Tapas

(fra 6 kuverter)

6 kolde deleretter serveret med surdejsbrød, grillede oliven, saltmandler og dips

Laks – Rygeost – Kinaradise

Vesterhavstorsk – Dildmayo – Asier

***

Kalvebryst – Trøffel – Vesterhavsost

Andeterrine – Pistacienødder – Figner

***

Oste fra Arla Unika – Knækbrød – Hyben

Rabarber – Karamel – Syrnet fløde

kr. 195,-

Forårs buffet

(fra 10 kuverter)

Vores røgede laks med mild peberrod, hjertesalat og stenbiderogn

Saltet og tørret kalv med persillepesto, trøffel og vesterhavsost

Koldhævet surdejsbrød – Økologisk smør – Dips

***

Kalvebryst fra Himmerland stegt med urter

Salat af små kartofler vendt med rygeost, dild og ristede mandler

Salat af nye asparges, hytteost og radiser

Reduceret kalvesauce med tyttebær og kørvel

***

Bagt rabarber crumble med syrnet fløde og saltet karamel

kr. 285,-

Signatur menu

3 retter til afhentning eller levering

(fra 6 til 18 kuverter)

Håndpillede rejer med karsemayo, sprøde agurker, malt og stenbiderogn

***

Dansk kalvemørbrad med saltbagte selleri, salat af grillede asparges, jordskokkepure, tyttebær og kraftig sauce

***

Syltede rabarber med karamel, knas og marengs

295,-

*Forret og dessert er anrettet på tallerken. Hovedretten skal opvarmes og serveres som dele-mad fra fade og skåle.