Gør dine særlige anledninger ekstra mindeværdige med catering fra Norevent. Vælg mellem vores to populære menuer, som skifter efter sæsonen. Vores kokke har sørget for at forberede og anrette det meste på menuen, så du som vært skal bruge minimal tid i køkkenet. Dette gør Norevent til den perfekte løsning til barnedåben, familiefesten, firmafester eller en hyggelig aften med de nærmeste venner. Med Norevent catering får du en gastronomisk oplevelse og mere tid til at nyde festen med dine gæster.
Privat Dining – en aften med privat kok
Drømmer du om en eksklusiv gastronomisk oplevelse? Vores Private Dining-service tilbyder netop det! Vores dygtige kokke vil forvandle dit hjem eller det valgte sted til en gourmetrestaurant, hvor du og dine gæster kan nyde en helt særlig aften. Læs mere om Private Dining konceptet her eller send os en forespørgsel til service@norevent.dk.
(tilbydes fra minimum 6 kuverter)
Menuen er gældende fra den 15. november til og med den 20. december 2025.
Fisk & brød
Æggesalat vendt med håndpillede rejer, syltet havtorn og karse
Røget rødtun med citronmayo, glaskål og små salater
Rillette af varmrøget laks med friskostcreme, fennikel og dild
Friskbagt surdejsbrød og dips
Vegetar
Lille tartelet fyldt med cremet svampesalat, syltede jordskokker og purløg
Fjerkræ & kalv
Terrine af sprængt andelår med trøffelmayo, æblepuré og ristede mandler
Kalveinderlår med krydret pebermayo, kapers og frisésalat
Dessert
Hvid chokoladecreme med appelsinskal, kirsebærkompot og karamelliseret mandelknas
270,- pr. gæst
Tilvalg
Oste fra Mammen Mejeri med knækbrød og æblekompot (+75,00 kr.)
OBS! Alt er anrettet på forhånd, så det eneste du som vært skal gøre, er at lune brødet. Alle serveringer er anrettet på delevenlige fade/buffet, mens desserten serveres portionsanrettet.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 15. november til og med den 20. december 2025.
Forretter
Røget rødtun med citronmayo, glaskål og små salater
Rillette af varmrøget laks med friskostcreme, fennikel og dild
Friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedret
Sprængt andebryst*
Langtidsstegt grisenakke med julekrydderier*
Smørstegte kartofler vendt i timian*
Grønkålssalat med tyttebær, bagt græskar, mandler og honningdressing
Ovnbagte jordskokker med trøffelcreme, ristede græskarkerner og revet Vesterhavsost
Julesauce*
Dessert:
Hvid chokoladecreme med appelsinskal, kirsebærkompot og karamelliseret mandelknas
375,- pr. gæst
Tilvalg
Oste fra Mammen Mejeri med knækbrød og æblekompot (+75,00 kr.)
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide. Forretterne samt det kolde til hovedretterne er anrettet på delevenlige fade/buffet, mens desserten serveres portionsanrettet.
(tilbydes fra minimum 6 kuverter)
Menuen er gældende fra den 9. januar 2026 til og med den 28. februar 2026.
Menuen er på vej.
OBS! Alt er anrettet på forhånd, så det eneste du som vært skal gøre, er at lune brødet. Alle serveringer er anrettet på delevenlige fade/buffet, mens desserten serveres portionsanrettet.
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 9. januar 2026 til og med den 28. februar 2026.
Menuen er på vej.
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide. Forretterne samt det kolde til hovedretterne er anrettet på delevenlige fade/buffet, mens desserten serveres portionsanrettet.
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
3 koncepter, 3 oplevelser.
Julebuffet, Juletapas eller Private Dining -
samme høje kvalitet, forskellige måder at samles på.